نامه رضایت مادر برای فرزند رزمنده‌اش/ اگر هدف داری در جبهه بمان
کد خبر: 3749892
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۳

نامه رضایت مادر برای فرزند رزمنده‌اش/ اگر هدف داری در جبهه بمان

گروه اجتماعی ــ یک جانباز دفاع مقدس با بیان اینکه برای اولین بار بدون اطلاع خانواده به جبهه اعزام شد، گفت: مادرم گفته بود «نیازی نیست مجید را بازگردانید، نباید غرور یک رزمنده شکسته شود» و نامه‌ای برایم نوشته بود که اگر هدف داری در جبهه بمان.

نامه مادری به فرزند رزمنده‌اش که بدون اطلاع خانواده به جبهه رفته بود

مجید صفدریان، یکی از رزمندگان دفاع مقدس و برادر شهید رضا صفدریان با حضور در دفتر خبرگزاری ایکنا همدان، اظهار کرد: برای نخستین بار در سال 1366 در سن 16 سالگی به تبعیت از برادر وارد میدان نبرد حق علیه باطل شدم.
وی با بیان اینکه برادرم در عملیات مختلفی حضور داشته است، افزود: ایشان مهرماه سال 1366 با حضور در یگان غواصی «جعفر طیار» تیپ انصارالحسین(ع) در محل سه راهی «شهادت» واقع در شلمچه بر اثر اصابت خمپاره به مقام رفیع شهادت نایل شد.
این رزمنده دفاع مقدس با بیان اینکه رضا انسان بسیار با اخلاق و از خود گذشته‌ای بود، ادامه داد: 15 روز پس از شهادت برادرم، پای ایشان به همدان بازگردانده شده و به جسم مطهر او در خاک ملحق شد که این موضوع برای پدرم که تنها شخص مطلع از این ماجرا در آن زمان بود سنگین و بسیار غم‌انگیز بود.
وی با اشاره به اینکه در منطقه ماووت مجروح شده است، اضافه کرد: پس از شهادت برادرم، اواخر سال 66 به یگان غواصی جعفر طیار ملحق شده و برای اولین بار به اردوگاه شهید مدنی شهر دزفول اعزام شدم، پس از آن در فروردین‌ماه سال 67، طبق مأموریت محول شده به یگان غواصی، در کنار رودخانه‌ای واقع در شهر شیمیایی حلبچه عراق مستقر شدیم.
این رزمنده دفاع مقدس با اشاره به اینکه به ماووت اعزام می‌شود، ابراز کرد: در آنجا به‌دلیل اصابت خمپاره از سوی دشمن، از ناحیه پا و گردن مجروح شدم که ابتدا به بیمارستان بانه و سپس بیمارستان تبریز و در آخر به بیمارستان تهران منتقل و تحت درمان قرار گرفتم.
صفدریان با بیان اینکه محسن بختیاری، علیرضا ضرابیان، رجبی و مرحوم حسین شکریه از همرزمان مجروح در این عملیات بودند، عنوان کرد: جواد پولکی و حاج حسین یلفانی مدیر داخلی و معاون گردان غواصی جعفر طیار به همراه حسین بختیاری و آقای احسانی(زنجانی فرد)، من و سایر مجروحین ماووت را به بانه و شهدا را به معراج‌الشهدا انتقال دادند.

سخت‌ترین لحظات جبهه شنیدن ناله‌های شهید ضرابیان بود
وی با اشاره به اینکه سخت‌ترین لحظات جنگ برایم، ناله‌های شهید علیرضا ضرابیان بود افزود: شهید ضرابیان در کنار من و به فاصله کمتر از نیم متر به شدت مجروح می‌شود ایشان به دلیل وضعیت نامناسب جسمی به بیمارستان تبریز و سپس تهران منتقل شده و در همان جا به شهادت می‌رسد.
این رزمنده دفاع مقدس با اشاره به اینکه امیر محسنین و شهید علیرضا ضرابیان و همچنین مهدی زنجانی و فرامرز به گذر، از دوستان صمیمی حاضر در آن جمع بود گفت: شهید مجتبی صاحب زمانی و شهید مهدی بشیری و همچنین حمیدرضا وثوقی دومین شهید خانواده وثوق نیز از شهدای منطقه عملیاتی ماووت هستند.
وی ادامه داد: شهید صاحب زمانی و شهید وثوقی علی رغم سن کم خود مردان بزرگی بودند، گفتار و رفتار آنها همانند هم سن و سالان خود در این عصر و زمان نبود، وقار و متانت، حضور پررنگ در مراسم‌های دینی و مذهبی و شوخ طبعی در زمان خود به حق آنها را شایسته شهادت می‌کرد.
این جانباز دفاع مقدس با بیان اینکه بدون اجازه والدین به جبهه اعزام می‌شود گفت: حاج حسین بختیاری فرمانده یگان غواصی و فعال در پایگاه مقاومت منتظران مهدی(عج) عباسیه، هنگام اطلاع از این موضوع نزد مادرم رفته و از او می‌خواهد که در صورت عدم رضایت، مرا از جبهه بازگرداند.
رئیس بنیاد شهید همدان عنوان کرد: مادر در پاسخ به حاج حسین بختیاری می‌گوید «نیازی نیست مجید را بازگردانید، نباید غرور یک رزمنده شکسته شود» نامه‌ای نوشته و از شما می‌خواهم به نزد او ببرید.
صفدریان ابراز کرد: مادرم در نامه از من خواسته بود که اگر هدفمند میدان نبرد حق علیه باطل را انتخاب نموده‌ام در جبهه بمانم در غیر این صورت بازگردم.
وی گفت: پس از بهبودی در عملیات ماووت همراه با محسن بختیاری به یگان غواصی جعفر طیار لشکر انصار‌الحسین(ع) مستقر در منطقه چهارزبر ملحق شده و افتخار حضور در بخش پایانی عملیات مرصاد و پس از آن تا شهریور ماه 67 را نیز یافتم.
این جانباز پر افتخار دفاع مقدس با بیان اینکه شهادت عزیزان با صبری زیبا برای خانواده آنها همراه است اظهار کرد: شهادت همراه با افتخار است و به نظر بنده، اگر کسی حتی یک روز در جبهه دفاع مقدس حضور داشته و توانسته پس از آن حافظ ارزش‌های خود باشد اجر او کمتر از شهادت نیست.
صفدریان با بیان اینکه بیشتر رزمندگان به عشق دفاع از مرز و بوم و و شهادت در جبهه‌ها حاضر شدند اظهار کرد: شهادت، جانباز و ایثارگر دفاع مقدس، و همچنین افتخار حضور در چنین خانواده‌هایی لیاقت و سعادت هر کسی نمی‌تواند باشد این مهم از هدایای الهی است که باید در حفظ آن کوشا بود.

کار برای رضای خدا بسیاری از کمبود‌های جامعه آن روز را پر می‌کرد
وی در پاسخ به این سوال که اگر بار دیگر در کشور جنگ شود آیا در میدان نبرد حاضر خواهد شد گفت: حتما با خواست خداوند بار دیگر به میدان خواهم آمد تا شاید این بار سعادت و روزی شهادت قسمتم شود.
این رزمنده دفاع مقدس با بیان اینکه جنگ زیبایی‌های فراوانی با خود به همراه دارد اظهار کرد: هیچ کس در هیچ جای دنیا خواهان جنگ نبوده و نخواهد بود وحدت مردم با یکدیگر و کار برای رضای خدا از زیبایی‌های جنگ است که بسیاری از کمبود‌ها و خلاء‌های جامعه آن روز را پر می‌کرد.
صفدریان با تأکید بر اینکه حضور در دفاع مقدس بی‌تأثیر نیست ادامه داد: رزمندگان دفاع مقدس در آن زمان از جان و مال و خانواده خویش گذشته و به دنبال هدف الهی بودند که سخن ارزشمند به جای مانده از شهید حمید هاشمی که فرمود «ابر قدرت فقط خداست، ما فقط برای رضای خدا به جبهه آمده‌ایم...» شاهدی بر این ادعاست، حضور در دفاع مقدس، قطع به یقین تا پایان عمر در زندگی آن فرد تأثیر مثبت خود را خواهد گذاشت.
رئیس بنیاد شهید همدان ابراز کرد: بر خلاف باور برخی از مردم که خانواده شهدا و جانبازان را قشری با بیشترین خدمات دریافتی از دولت می‌دانند، بسیاری از خانواده‌های شهدا و ایثارگر ما در حال حاضر با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستند اما از آنجا که معتقدند عزیران خود را برای هدف والایی از دست داده‌اند سکوت کرده و اعتراض نمی‌کنند.

صفدریان با بیان اینکه باید کار‌هایی بیشتری در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت انجام شود اظهار کرد:یکی از مشکلات این حوزه عدم مطرح شدن برخی از ایثارگران، رزمندگان و خانواده شهدا در سطح جامعه است که این خود باعث عدم بازگویی خاطرات و وقایع جنگ شده است.

تبیین وقایع دفاع مقدس علاوه بر وظیفه رزمندگان وظیفه مسئولین هم هست
این رزمنده دفاع مقدس ابراز کرد: تبیین وقایع دفاع مقدس، و بازگویی سیره شهدا، جانبازان و ایثارگران تنها به عهده یادگاران دفاع مقدس و حاضران در جنگ نیست بلکه مسئولین نیز باید با زمینه سازی در این حوزه، در این امر مهم دخیل باشند.
وی با اشاره به اینکه سیره شهدا و ایثارگران برای همگان الگو است گفت: انقلاب اسلامی ادامه نهضت امام حسین(ع) است و شهدای دفاع مقدس ادامه دهنده راه شهدای کربلا هستند بنابراین باید به این موضوع توجه داشت که شهدای کربلای ایران هیچ گاه فراموش نخواهند شد البته نباید فراموش کرد که تحقق این مهم نیازمند حضور جدی آحاد مردم و مسئولین در میدان است.
صفدریان عنوان کرد: یکی از برنامه‌های مهم بنیاد شهید در این راستا، سامان دهی پیام آوران ایثار در قالب جمعی از جانبازان، ایثارگران، خانواده شهدا و یادگاران 8 سال دفاع مقدس است که در سطح مدارس، دانشگاه‌ها و مساجد و ... به بازگویی وقایع جنگ می‌پردازند.
رئیس بنیاد شهید همدان گفت: برگزاری یادواره شهدا و ثبت و ضبط وصایا و خاطرات شهدا از دیگر برنامه‌های این مجموعه در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است که پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری جمع آوری وصایا و زندگی نامه شهدا با حضور والدین این عزیران در استدیو بنیاد، به اتمام برسد.
انتهای پیام

captcha