شب‌های قدر؛ فرصتی برای بازگشت به سوی خدا
کد خبر: 3814462
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۲

شب‌های قدر؛ فرصتی برای بازگشت به سوی خدا

گروه معارف ــ نماینده مردم استان همدان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه یکی از راه‌های بازگشت به سوی خداوند، توبه است، افزود: یکی از مسائل مهمی که در شب‌های قدر باید بر آن توجه کرد، بازگشت به درگاه پروردگار است.

شب‌های قدر فرصتی برای بازگشت به سوی خدابه گزارش ایکنا از همدان، آیت‌الله مصطفی موسوی‌اصفهانی، نماینده مردم استان همدان در مجلس خبرگان رهبری، شامگاه جمعه، 3 خرداد ماه همزمان با نوزدهم ماه مبارک رمضان، در آرامستان موقوفه‌ای شهر همدان اظهار کرد: یکی از مسائلی مهمی در شب‌های قدر باید بر آن توجه کرد، توبه و بازگشت به درگاه پروردگار است.
وی با بیان اینکه یکی از راه‌های بازگشت به سوی خداوند، توبه است افزود: در قرآن کریم آیات متعددی بر توبه خالص اشاره دارد، توبه‌ای که به دنبال آن انسان از گناه خود پشیمان شده و تصمیم بر ترک آن گناه گیرد.
موسوی اصفهانی اضافه کرد: در این خصوص امام صادق(ع) می‌فرمایند: «هنگامی که بنده‌ای توبه خالصانه‌ای را انجام داد خداوند او را دوست خواهد داشت» که این حدیث به همان آیه شریفه قرآن اشاره دارد که می‌فرماید: «خداوند توبه‌کنندگان و پاکان را دوست دارد».
نماینده مردم همدان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه انسان در دوره جوانی بیشتر در معرض گناه است، ادامه داد: جوانان از توبه در این سن وسال غافل نشوند، قشر مسن و سالخورده نیز بر توبه اهتمام جدی داشته باشند.
وی افزود: امام صادق(ع) می‌فرماید «هرگاه بنده‌، توبه خالصانه‌ای را انجام داد خداوند او را دوست خواهد داشت که نتیجه این محبت الهی، کشیده شدن پرده ستر الهی بر آن گناه و نسیان است». فرشتگان کاتب اعمال انسان، زمینی که برآن گناه انجام شده و جوارح آدمی که همگی از شاهدان فردای قیامت هستند به دلیل توبه فرد، آن گناه را فراموش کرده و انسان در سایه این توبه الهی پاک می‌شود.
نماینده مردم همدان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه انسان باید پاک و پاکیزه آماده سفر قیامت باشد، ادامه داد: این شب‌های پرفضلیت و نورانی فرصتی بی‌‌‌‌دیل است تا آدمی از آن برای شستشو روح و وران خود از گناه، بهره گیرد.
موسوی‌اصفهانی ابراز کرد: طبق آیه شریفه «قُلْ یَا عِبَادِیَ الَّذِینَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ یَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِیعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ؛ بگو اى بندگان من که دراثر گناه، بر خویشتن زیاده روی کرده‌اید، از رحمت خدا مأیوس نشوید در حقیقت ‏خدا همه گناهان را مى‏‌آمرزد که او خود آمرزنده مهربان است». (زمر/ آیه 53) انسان نباید هیچ گاه از رحمت خداوند ناامید شود.
وی با بیان اینکه توبه حق‌الناس، ملزم به پرداخت است گفت: هر انسانی در این عالم ضامن گناه خود است بنابراین هیچ‌گاه نباید گناه خود را کوچک شمرده و یا نسبت به گناه دیگران مقایسه کند، هدف سفری پاک و پاکیزه به سوی خالق است.
انتهای پیام

captcha