طلبه‌ای که حافظ قرآن تربیت می‌کند
کد خبر: 4057740
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۴

طلبه‌ای که حافظ قرآن تربیت می‌کند

انگیزه و تلاش شبانه‌روزی و همت بلند یک طلبه ملایری موجب افتتاح مرکز شبانه‌روزی حفظ قرآن یک‌ ساله شهید جاویدالاثر «محمد روستایی» در ملایر شده است که علاقه‌مندان به حفظ قرآن کریم می‌توانند در این مؤسسه یک ساله قرآن را حفظ کنند.

موسسه قرآنی شهید روستایی ملایرمرکز شبانه‌روزی حفظ قرآن یک‌ ساله شهید جاویدالاثر «محمد روستایی» ملایر در سال ۱۳۹۵ به همت یک طلبه جوان و از حافظان قدیمی مؤسسه بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) و با تلاش یکی از خیرین به نام حسین روستایی در زمینی به مساحت دو هزار مترمربع در روستای حسین‌آباد ناظم، ساخته و افتتاح شد.

از ویژگی‌های منحصر به‌فرد این مجموعه می‌توان به وجود فضاهای مجزای خوابگاهی، آموزشی، ورزشی و سه سالن بزرگ مطالعه اشاره کرد که همگی با بهترین و به‌روزترین امکانات تجهیز شده‌اند تا فضایی مناسب برای حفظ و مرور آیات الهی را برای طالبان حفظ قرآن کریم فراهم آورد.

انگیزه، تلاش شبانه‌روزی و همت بلند این طلبه ملایری ما را بر آن داشت تا ضمن آشنایی با وی با فعالیت‌های ماندگار و مؤثر این دو مرکز حفظ قرآن بیشتر آشنا شویم.

حجت‌الاسلام حامد علیمرادی، طلبه ۳۴ ساله ملایری که خود حافظ کل قرآن و مسئول حفظ مجازی مؤسسه قرآنی فرهنگی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) است در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، اظهار کرد: سال‌هاست در زمینه تربیت حافظان قرآن فعالیت می‌کنم و در حال حاضر مدیر مرکز شبانه‌روزی حفظ کل قرآن شهید روستایی در ملایر و مسئول حفظ مجازی مؤسسه قرآنی فرهنگی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) در سراسر کشور هستم.

وی افزود: این مرکز شبانه‌روزی که به نام یکی از شهدای والامقام دفاع مقدس نام‌گذاری شده است با استفاده از کادر و اساتید مجرب و فضای مناسب و معنوی خود، همچنین با پشتوانه تجربی چندساله خود در زمینه حفظ قرآن کریم در سراسر کشور فعالیت می‌کند.

مدیر مرکز شبانه‌روزی حفظ کل قرآن شهید روستایی بیان کرد: نوساز بودن مجموعه و وجود امکانات رفاهی مناسب، فضای مجزای آموزشی و خوابگاهی، وجود امکانات ورزشی و تفریحی مناسب از جمله پینگ پنگ، فوتبال دستی و… شهریه مناسب همراه با تخفیف ویژه برای طلاب، حافظان و قاریان قرآن، وجود فضایی آرام و مناسب با آب و هوای مطبوع غرب کشور و برنامه غذایی با کیفیت همراه با میان وعده در طول روز، از جمله امتیازات ویژه این مرکز است.

موسسه قرآنی شهید روستایی ملایر

علیمرادی افزود: این مجموعه آموزشی ـ فرهنگی، دارای سالن‌های مطالعه بزرگ برای حفظ و مرور محفوظات بوده و داشتن برنامه‌های منظم اردویی، تفریحی و زیارتی، استفاده از سالن فوتسال و استخر در طول دوره، بهره‌گیری از شیوه‌های نوین آموزشی و کمک آموزشی مثل قلم قرآنی، دیتا و استفاده از اساتید برجسته تفسیر و تجوید در طول دوره از دیگر امکانات این مجموعه به‌شمار می‌رود.

مسئول مدرسه شبانه‌روزی حفظ تخصصی قرآن کریم روستای حسین‌آباد ناظم ملایر با بیان اینکه در حال حاضر این مرکز به نام مرکز شهید روستایی نام‌گذاری شده است، افزود: شهریه مناسب همراه با تخفیف ویژه برای طلاب، حافظان و قاریان قرآن، برنامه غذایی با کیفیت همراه با میان وعده در طول روز، برنامه‌های منظم اردویی از دیگر امتیازات این مرکز قرآنی است.

وی به تعطیلی دو ساله این مرکز به خاطر بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: در طی فعالیت این مرکز از سال 95 تا 99 هر ساله حدود 45 نفر، حافظ اجزاء قرآن و 15 نفر، حافظ کل قرآن از این مرکز تربیت شده‌اند.

مسئول حفظ مجازی مؤسسه قرآنی فرهنگی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) که یک مؤسسه کشوری است، اظهار کرد: این مؤسسه در سال ۱۳۷۵ در یکی از دورافتاده‌ترین روستاهای مناطق محروم به نام روستای ماهفرخان از توابع بخش استهبان در شیراز کلید خورد و اکنون به برکت قرآن دارای ۲۰۰ شعبه و مراکز قرآنی بوده و دو هزار و 300 حافظ کل قرآن کریم تربیت کرده است.

وی با اشاره به اینکه بیت‌الاحزان سالانه حدود ۲۰ هزار نفر حافظ قرآن تربیت می‌کند و در ۱۵ استان دارای مرکز فعال است، توضیح داد: طرح‌های متنوعی که در مؤسسه قرآنی فرهنگی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) اجرا می‌شود که حفظ تلفنی قرآن کریم یکی از این طرح‌هاست.

علیمرادی بیان کرد: این مؤسسه پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری در راستای توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی و آشنایی و انس هرچه بیشتر اقشار مختلف جامعه با قرآن و معارف قرآنی خصوصاً حفظ قرآن و به‌منظور مبارزه با تهاجم فرهنگی و نفوذ هرچه بیشتر این کتاب و معجزه الهی در بین مردم مؤمن و مسلمان ایران اسلامی و به‌منظور بهینه‌سازی و کاهش هزینه‌های زمانی و مالی و تشویق افراد شاغل و کسانی که به نحوی قادر به شرکت در کلاس و دوره‌های حضوری حفظ قرآن نیستند و از طرفی مشتاق به حفظ آیات و آشنایی با مفاهیم نورانی قرآن کریم می‌باشند، در طرحی جدید اقدام به برگزاری دوره‌های حفظ قرآن کریم در سه رشته حفظ تخصصی و نیمه تخصصی و عمومی به‌صورت تلفنی و غیرحضوری با استفاده از اساتید و کادر آموزشی مجرب کرده است.

علیمرادی در مورد طرح ملی «آیات زندگی»، گفت: یکی از بهترین راه‌های گسترش فرهنگ قرآنی همراه با فراگیر کردن مفاهیم آن در جامعه، حفظ آیات قرآن کریم است، طرح ملی آیات زندگی در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن کریم با محوریت محجوریت‌زدایی از ساحت مقدس این کتاب و با مخاطب قرار دادن عموم مردم اعم از تمامی گروه‌های تحصیلی، سنی، شغلی و… برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: آشنایی با معارف و مفاهیم قرآن کریم و کاربردی و عملی کردن آن در زندگی، آشنایی عموم مردم با کلام الهی و ترویج انس با قرآن کریم، آسان کردن حفظ کلام‌الله مجید، شناسایی، تربیت و رشد استعدادهای قرآنی موجود در کشور و سوق دادن این استعدادها به سمت حفظ کلام وحی و ایجاد ارتباط بین نسل جوان با مراکز دینی از اهداف این طرح است.

مسئول حفظ مجازی مؤسسه قرآنی فرهنگی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) در مورد هشتمین دوره طرح ملی رحله در تابستان ۱۴۰۱، افزود: حفظ جزء ۳۰ و سوره مبارکه بقره در تعطیلات تابستان ۱۴۰۱ به صورت شبانه‌روزی ویژه برادران اجرا می‌شود و مهلت ثبت‌نام تا ۱۵ اردیبهشت‌ماه است.

انتهای پیام
captcha