کاشت 1100 نهال به یاد شهدا در ملایر
کد خبر: 3957754
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۱

کاشت 1100 نهال به یاد شهدا در ملایر

سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ملایر از کاشت یک هزار و 100 اصله نهال به یاد یک هزار و 100 شهید ملایر خبر داد و گفت: این نهال‌ها با حضور بسیجیان و خانواده‌های معظم شهدا به یاد شهدای دوران دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم و شهدای سلامت کاشته می‌شود.

کاشت 110  نهال به یاد شهدا در ملایرجواد زنگنه، سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ملایر، در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، اظهار کرد: هفته منابع طبیعی از ۱۵ اسفندماه با شعار «همه با هم جهاد، برای حفاظت از منابع طبیعی» شروع شده و بیش از ده برنامه محوری هم‌زمان با این هفته در سطح شهرستان ملایر در حال اجرا است.

وی با بیان اینکه هرکدام از روزهای هفته منابع طبیعی با عناوین مختلف نام‌گذاری شده است، گفت: متناسب با نام‌گذاری عناوین، برنامه‌هایی با حضور مسئولان و اقشار مختلف مردم در نقاط مختلف شهرستان انجام خواهد شد.

زنگنه برگزاری جشن ملی روز درختکاری در بام ملایر با حضور مسئولان را ازجمله برنامه‌های هفته منابع طبیعی برشمرد و گفت: شرکت در نماز جمعه و توزیع نهال و بروشور بین نمازگزاران، برگزاری مراسم درختکاری و کاشت نهال در محل دانشگاه و پیاده‌روی با مشارکت بسیج و کاشت نهال در المان شهدا و کاشت نهال در مناطق مختلف شهری و روستایی شهرستان از جمله برنامه‌های این اداره است.

وی در ادامه با بیان اینکه هم‌زمان با هفته منابع طبیعی حدود 200 هزار اصله نهال در ملایر کاشته می‌شود، از کاشت یک هزار و 100 اصله نهال به یاد یک هزار و 100 شهید ملایر خبر داد و گفت: این نهال‌ها با حضور بسیجیان و خانواده‌های معظم شهدا به یاد شهدای دوران دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم و شهدای سلامت کاشته می‌شود.

زنگنه منابع طبیعی را برای انسان‌ها مهم برشمرد و گفت: در حال حاضر ۱۷۱ هزار هکتار اراضی منابع طبیعی در ملایر داریم، اما جنگل طبیعی در شهرستان ملایر وجود ندارد.

وی بیان کرد: 4 هزار و 883 هکتار اراضی جنگلی در ملایر داریم که ۱۲۸ هکتار از این اراضی، ذخیره‌گاه جنگلی، یک هزار و 115 هکتار جنگل‌های دست کاشت و 138 هزار هکتار نیز مراتع شهرستان است.

زنگنه از تولید سالانه یک‌میلیون اصله نهال در نهالستان قدس ملایر به‌عنوان تنها نهالستان استان همدان خبر داد و گفت: این نهال‌ها شامل صنوبر، زبان‌گنجشک، داغداغان، شن، کاتالپا، بادامک، زرشک، سماق، بلوط، بادام شیرین، آیلان، سنجد، سرو خمره‌ای و توت است.

وی به جذب همیاران طبیعت اشاره کرد و گفت: دوستداران به حفظ منابع طبیعی به‌صورت داوطلبانه، می‌توانند با ثبت‌نام در طرح همیاران طبیعت، به‌عنوان همیار دانش‌آموز، همیار مروج و همیار محافظ طبیعت با منابع طبیعی همکاری داشته باشند.

انتهای پیام
captcha