ابوالقاسم جعفری، رئیس بسیج اساتید شهرستان ملایر در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از همدان، پاسداری از مرزهای ایدئولوژی اسلام و انقلاب، رشد و تعالی علمی، دینی و فرهنگی دانشجویان، ارتقای سطح آگاهی و بصیرتافزایی اساتید در تمام بخشها و دانشجوپروری را از فلسفههای وجودی بسیج اساتید عنوان کرد.
وی افزود: جذب، آموزش، تجهیز، حفظ، انسجام و تشکیل هستههای علمی، پژوهشی و توسعه و تعمیق انقلاب اسلامی، شناخت و جذب اساتید متدین، انقلابی و کارآمد، ایجاد حلقههای اتصال دانشجویان به بدنه دانشگاهی، انجام اقدامات فرهنگی و تبلیغاتی، برنامهریزی بهمنظور ایجاد ارتباط اساتید بسیجی با مراکز علمی، صنعتی، کشاورزی و سازندگی از اهداف این نهاد است.
رئیس بسیج اساتید ملایر عنوان کرد: سازمان بسیج اساتید، سازمانی توسعهیافته، منسجم، کارآمد، اثر بخش، خلاق، نوآور و مؤثر در صحنههای مختلف علمی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی است.
جعفری ادامه داد: این سازمان با تعامل سازنده با دولت، جامعه و دانشگاهها، با انعطافپذیری در مواجهه با نیازها و چالشهای پیشرو، به نهضت نرمافزاری و اقتدار علمی کشور کمک کرده است.
برپایی کارگاههای فرهنگی از وظایف اصلی بسیج است
این مقام مسئول برپایی کارگاههای علمی، آموزشی و اردوهای علمی و فرهنگی و شناخت شبههها و تهدیدات آشکار و پنهان دشمن را از دیگر وظایف اصلی سازمان بسیج اساتید عنوان کرد.
این مدرس دانشگاه با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر توسعه مجموعه بسیج اساتید با همین نام، گفت: باید تلاش شود محیط دانشگاه تبدیل به محیطی برای بسیج علمی، سیاسی، فکری و اخلاقی شود.
جعفری ابراز کرد: جهاد علمی، مهمترین هدف بسیج اساتید است و اعضای آن باید بهسوی پرورش، گسترش و بازآفرینی علم جهت نظریهپردازی برای حل مسائل مبتلا به جامعه حرکت کنند.
وی با تأکید بر اینکه امروز، ورود به عرصههای اقتصادی کشور و بحث اقتصاد مقاومتی از ضرورتهای جامعه است، افزود: در این راستا باید بسیج اساتید باید وارد میدان شده و زمینه را برای رشد فراهم کند.
این مدرس دانشگاه تصریح کرد: مردمیسازی اقتصاد، عدم وابستگی به صنعت نفت و مدیریت زمان از جمله مهمترین مباحثی است که بسیج اساتید میتواند با نظریهپردازی درباره آنها گامی جهت حل مشکلات کشور بردارد.