معرفی خشک و کلیشه‌ای دین، جوانان را دین‌گریز می‌کند
کد خبر: 3545623
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۳
آیت‌الله مبلغی:

معرفی خشک و کلیشه‌ای دین، جوانان را دین‌گریز می‌کند

گروه حوزه‌های علمیه: عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه روحانیت باید ارایه‌دهنده فکر عمیق به پرسش‌ها و نیازهای نسل جوان باشد، گفت: باید با جوان با زبان مفاهیم، احساسات، طراوت‌خواهی و امیدجویی‌های او سخن گفت وگرنه معرفی خشک و کلیشه‌ای دین، جوانان را دین‌گریز می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی مرکز تحقیقات اسلامی مجلس، آیت‌الله احمد مبلغی امروز 23 آبان در دیدار با برخی روحانیون از استان لرستان گفت: امروز جمهوری اسلامی تنها کشور مستقلی است که بدون وابستگی، هم و همت خود را بر احیای دین خداوند، متمرکز کرده است، بنابراین اجازه به خطر افتادن آن را ندهیم.
وی ادامه داد: اگر به لایه‌های عمیق فکری و فرهنگی دین برسیم، با استفاده از ظرفیت آن، می‌توانیم بهترین فضا برای مدیریت توام با معنویت را در جامعه فراهم آوریم.
مبلغی یادآور شد: انقلاب اسلامی بعد از قرن‌ها به خاطر مجاهدت و تلاش‌های روحانیت و مردم، به پیروزی رسیده و امروز  باید مراقب باشیم، نسل های کنونی از انقلاب، رهبری و مسیر آن جدا نشوند.
استاد حوزه علمیه قم بیان داشت: همه ما نسبت به نظام و انقلاب اسلامی مسئول هستیم و رهبر معظم انقلاب و انقلاب اسلامی نقطه های امید بخش همه ما برای صیانت از جامعه اسلامی، نسل جوان و کشور هستند.
رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: انقلاب مربوط به خود ماست، مراقب باشیم نسل های کنونی و فرزندانمان از مسیر انقلاب و دین جدا نشوند.
وی ادامه داد : گاهی انسان احساس می‌کند برخی افراد ممکن است قوه هاضمه کافی نداشته باشند، باید مراقب باشیم از دین و انقلاب جدا نشوند، چون این جدا شدن به معنای افتادن به دامن هرج و مرج‌های دین‌گریز است.
وی با اشاره رسالت روحانیت در قبال مسائل اجتماعی بیان داشت: از منطق دین چنین می فهمیم که انبیاء و اولیای الهی در تلاش بودند که بر مردم تمرکز کنند تا قسط و عدل به درون اجتماعی نفوذ کند، به عبارت دیگر تنها با حضور مردم است که  قسط ایجاد می شود.
آیت الله مبلغی گفت: روحانیت باید در قبال جوانان از یک طرف به ایمان افزایی، و از طرف دیگر به آموزش منطق قوی و پرجاذبه دین در ارتباط با زندگی مبادرت ورزد.
وی همچنین افزود: روحانیت باید مجهز و مسلح به ادبیات امروزین باشد و باید با جوان با زبان مفاهیم، نشاط، احساسات، طراوت‌خواهی ها و امیدجویی‌های او حرف زد.
وی ادامه داد: مبادا به جوانان در مورد مسئله‌ای فشار وارد کنیم و یا خدای ناکرده زندگی به مفهوم امروزی آن را از آن‌ها دریغ بورزیم، بلکه هنر ما باید این باشد که خداوند و دین را وارد زندگی‌های آنها کنیم تا با تکیه بر خدا احساس آرامش کنند و با تکیه بر دین زندگی را پرمعنا بیابند.
مبلغی با اشاره به این که ما  نباید از رسالت اصلی خود غافل شویم و نیز نباید به تلاش‌کنندگانی در جهت معرفی دین به صورت خشک و کلیشه‌ای، تبدیل شویم.
captcha