به گزارش ایکنا از هند؛ در آستانه ماه رمضان بیش از 600 مغازه برای فروش حلیم در حیدرآباد هند فعالیت خود را آغاز کردند؛ پس از بریانی حیدرآباد (نوعی پلو گوشت) که میان مردم این منطقه معروف است، حلیم نیز با اهمیت ویژهای در این شهر رونق یافته است.
حلیم در همه هتلهای معروف و پنج ستاره و حتی رستورانهای کوچک این شهر برای افطار مسلمانان تهیه میشود؛ روزهداران نیز به دلیل طعم این غذا ترجیح میدهند که افطار خود را با حلیم آغاز کنند.
درآمد حاصل از فروش حلیم طی ایام ماه رمضان در هند برابر با 100 میلیون روپیه است که همین موضوع سبب رونق کسب و کار در حیدرآباد میشود. مردم این شهر حتی برای خرید حلیمهایی که به نوعی شاخصتر از دیگر انواع آن است از هم سبقت میگیرند.
حلیم ابتدا در هتلهای ایرانی حیدرآباد به مردم ارائه شد و به تدریج میان مردم هند معروف شد و اکنون کسب و کار تجارت حلیم در رمضان به اوج خود رسیده است. با شروع رمضان، دیگهای بزرگ حلیم و کورههای آتش به این منظور آماده میشود و در بازار چهارمینار که قدیمیترین بازار و میان دو شهر حیدرآباد و سکندرآباد است، میتوان دیگهای بزرگ حلیم را در برابر هتلها و رستورانها مشاهده کرد.
استفاده از ادویهجات هندی و کرههای محلی حیدرآباد رنگ ویژهای به این خوراک رمضانی داده است و این غذا در سراسر هندوستان معروف شده است.
حلیم در سه هزار هتل و رستوران به فروش میرسد؛ علاوه بر این مراکز، این غذا در گوشه و کنار خیابانها نیز تهیه و فروخته میشود. علاوه بر حلیم گوشت، حلیم سبزیجات نیز تهیه میشود و بهای هر بشقاب حلیم گوشت از 130 ـ 140 روپیه و هر بشقاب حلیم مرغ بین 50 ـ 80 روپیه تعیین شده است.
انتهای پیام