پرویز موقرپاک، مدیر گروه تولید کفش آرمینا همدان در گفتوگو با ایکنا، اظهار کرد: کار تولید کفش را در سال 1380 با دریافت 3 میلیون تومان وام و با سه کارگر آغاز کردم.
وی با بیان اینکه امروز 80 نفر بهطور مستقیم در کارخانه کفش آرمینا مشغول به کار هستند، گفت: در حال حاضر 4 واحد تولیدی زیر نظر این مجموعه در حال فعالیت هستند که در این واحدها نیز در مجموع 70 نفر مشغول به کار شدهاند.
موقرپاک ادامه داد: کارخانه تولید کفش آرمینا در مجموع برای 150 نفر بهصورت مستقیم و 200 تا 300 نفر بهصورت غیر مستقیم در بخشهای باربری، جعبهسازی و کار در منزل زمینه اشتغال فراهم کرده است.
موقرپاک با اشاره به اینکه کفش آرمینا در بیشتر استانهای کشور نمایندگی دارد، گفت: روزانه حدود هزار جفت کفش در این مجموعه تولید میشود که بیشتر این کارها کفشهای طبی و کارمندی است.
وی با اشاره به اینکه کفش آرمینا صادر نیز میشود، بیان کرد: با توجه به وضعیت خوب بازار داخل این مجموعه، محصولات این کارخانه صادر میشود، صادرات به دلیل ارزآوری موجب درآمدزایی بهصورت نقد، تهیه آسان مواد اولیه کفش بهصورت نقد و با تخفیف و کاهش هزینههای تولید برای مجموعه میشود.
مدیر گروه تولید کفش آرمینا همدان با اشاره به اینکه در آینده 400 سری کفش به افغانستان صادر خواهد شد، ابراز کرد: این مجموعه بهدنبال آن است تا بازار کشورهای اروپایی را نیز جذب کرده و در دست خود بگیرد.
وی با بیان اینکه بازار هدف این مجموعه، کشورهای آسیایی و حاشیه خلیج فارس است، گفت: نوع مصرف کشورهای اروپایی، تمام چرم است که در اختیار شرکتهای ترک است؛ لذا این تولیدی در حال حاضر قدرت رقابت با شرکتهای ترک را ندارد.
موقرپاک با اشاره به اینکه کارخانه تولیدی کفش آرمینا با شعار «متفاوت مثل شما» همواره سه اصل را مد نظر کار خود قرار داده است، بیان کرد: اصل نخست آنکه، این مجموعه همواره از بهترین متریال یا مواد اولیه استفاده میکند.
مدیر گروه تولید کفش آرمینا همدان ادامه داد: اصل دوم مشتریمداری با محوریت ارائه کار در زمان اعلام شده و احترام به نظر مشتری و اصل سوم، خدمات پس از فروش است که در صورت وجود هرگونه نقص در جنس بلافاصله مرجوع داده شده و جنسی سالم و مورد پسند به مشتری ارائه میشود.
موقرپاک اشارهای به بیمه کارگران مجموعه داشت و بیان کرد: متأسفانه طبق قانون جدید تأمین اجتماعی، هر واحد تولیدی تنها میتواند تا 10 نفر را بیمه کند و بیشتر از این تعداد منوط به پرداخت هزینه بیمه هر کارگر به مبلغ 550 هزارتومان به صورت ماهانه است.
وی با بیان اینکه که متأسفانه پرداخت ماهانه 550 هزار تومان برای هر کارگر برای بیشتر مدیران تولیدی هزینهای سنگین است، گفت: شرکت آرمینا در نظر دارد در سال آینده با حمایت مدیران استان همه کارگران خود را بیمه کند.
موقر پاک اشارهای به مشکلات تولیدکنندگان کفش داشت و گفت: از مهمترین مشکلات تولیدکنندگان بیمه، مالیات و هزینههای جانبی تولید است، در این راستا برای حمایت از تولید باید کارگروهی متشکل از معاونت اقتصادی استانداری، مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان، اتاق اصناف و تولیدکنندگان برند در استان تشکیل شود.
مدیر گروه تولید کفش آرمینا همدان ابراز کرد: این کارگروه باید بهصورت هفتگی به مشکلات تولیدکنندگان، راهکارهای توسعه استان، حمایت از تولیدکنندگان و ارائه راهکارهای مناسب برای بیمه کارگران و معافیت مالیاتی بپردازند.
انتهای پیام