فاطمه‌(س) الگوی نقش مادری برای تربیت توحیدی است
کد خبر: 4026600
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۴
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان:

فاطمه‌(س) الگوی نقش مادری برای تربیت توحیدی است

مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان با بیان اینکه مقام مادری باید مقام تربیت و معلمی باشد، گفت: حضرت فاطمه‌(س)، الگوی نقش مادری برای تربیت توحیدی فرزندان است؛ یعنی فرزندان براساس توحید و آموزه‌ها و احکام دینی، تربیت شوند که شأن و جایگاه واقعی مادر شدن در تعالیم دین اسلام است.

حجت‌الاسلام مهدی قدرتی، مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستانبه گزارش ایکنا از لرستان، حجت‌الاسلام مهدی قدرتی، مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان در کارگاه آموزشی با موضوع «زن، مادر، انسان‌سازی و جامعه‌پردازی» در سالن شهید شکوهی دانشگاه لرستان برگزار شد، ضمن تسلیت فرارسیدن سالروز شهادت حضرت فاطمه‌زهرا(س)، گفت: حضرت فاطمه‌زهرا(س) الگوی کامل همسرداری و مقام مادری است».

وی با بیان اینکه براساس مفاهیم و آموزه‌های قرآنی، مقام همسری و مادر شدن و تحکیم نهاد خانواده، از موضوعات بسیار مهم و زیربنایی است، افزود: در آموزه‌های دین اسلام شخصیت‌های زنی همچون حضرت آسیه همسر فرعون، حضرت مریم، حضرت فاطمه‌زهرا(س) و حضرت خدیجه(س) مقام بسیار بالایی دارند و از زنان الگو براساس ایمان و معرفت، محسوب می‌شوند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان لرستان با بیان اینکه براساس آموزه‌های دینی، مقام مادری باید مقام تربیت و معلمی باشد و اینجاست که نقش انسان‌سازی مادر یک نقش بسیار کلیدی است، ادامه داد: حضرت فاطمه‌زهرا(س)، الگوی نقش مادری برای تربیت توحیدی فرزندان است؛ یعنی فرزندان براساس توحید و آموزه‌ها و احکام دینی، تربیت شوند که شأن و جایگاه واقعی مادر شدن در تعالیم دین اسلام است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان لرستان گفت: شهدای والامقام تربیت یافته‌‌ دینی مادران هستند و باعث افتخار کشور ماست که شهیدانی هرچند کم سن و سال همچون شهید لندی، دانش‌آموزی که در راه نجات جان چند زن به آتش زد و شهید شد در دامن زنان و مادران، تربیت شده و می‌شوند.   

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به سیاست‌های استکبار جهانی برای کاهش فرزندآوری در سایر کشورها به‌ویژه کشورهای اسلامی، اظهار کرد: فرزندآوری از جمله مباحث مهم در دین اسلام است ولی دشمنان ایران اسلامی، دنبال ترویج فرهنگ کاهش فرزندآوری و کاهش رشد جمعیت هستند و طرح آنها، جمعیت‌زدایی از کشورها و در عین حال افزایش جمعیت کشورهای خودشان است.

حضرت فاطمه‌زهرا (س) الگوی کامل زنان است

در این کارگاه آموزشی علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان نیز با بیان اینکه مقام و جایگاه زن در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و رهنمودهای مقام معظم رهبری یک جایگاه انسان‌ساز است، گفت: موضوع تربیت و انسان‌سازی از جمله موضوعات بسیار مهمی است که توسط زنان و مادران، انجام شده است و در قرآن کریم نیز یک سوره به نام سوره‌ نساء نامگذاری شده است.

سرپرست دانشگاه لرستان اضافه کرد: زنان در انقلاب اسلامی ایران، مشارکت بالایی داشتند و بعد از پیروزی باشکوه انقلاب اسلامی نیز در عرصه‌های گوناگون، نقش اثرگذار داشته‌اند و بی‌تردید، زنان ایران اسلامی در رسیدن به تمدن‌ْسازی نوین اسلامی هم نقش‌آفرین هستند.  

وی گفت: حضرت فاطمه‌زهرا(س) از نظر نقش مادری، همسرداری و مشارکت در امورات اجتماعی برای همه زنان الگوست و باید کوشش کرد ابعاد مختلف شخصیت این حضرت، بیش از پیش در جامعه، تبیین شود.

گفتنی است کارگاه آموزشی «زن، مادر، انسان‌سازی و جامعه‌پردازی» را امور بانوان و یاوران علمی دانشگاه لرستان و مدیریت بودجه، تشکیلات و تحول اداری دانشگاه با همکاری روابط عمومی دانشگاه برگزار کرد.

انتهای پیام
captcha