ضرورت ایجاد ساز وکار مشخص برای استفاده از ظرفیت شورای هنر در سیاست‌گذاری فرهنگی و هنری
کد خبر: 4075175
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۲۲
وزیر ارشاد بیان کرد:

ضرورت ایجاد ساز وکار مشخص برای استفاده از ظرفیت شورای هنر در سیاست‌گذاری فرهنگی و هنری

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر ضرورت ایجاد ساز وکار مشخص برای استفاده از ظرفیت شورای هنر در سیاست‌گذاری فرهنگی و هنری تأکید کرد و گفت: باید ساز و کاری مشخص فراهم شود تا از نقطه نظرات و دیدگاه‌های اعضای شورای هنر در خصوص ظرفیت عظیم «پیوست فرهنگی» در مصوبات دولت بهره‌مند شویم.

به گزارش ایکنا، به نقل از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، جلسه شورای هنر، 10 مردادماه به ریاست محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیری محمدحسین ایمانی خوشخو برگزار شد. 

اسماعیلی در این نشست، از الزامی شدن پیوست فرهنگی برای کلیه مصوبات هیئت دولت خبر داد و گفت: بر این اساس هر آئین‌نامه و لایحه‌ای که در کمیسیون‌های مختلف دولت مطرح می‌شود، همزمان برای وزیر فرهنگ به عنوان دبیر کارگروه فرهنگی دولت ارسال می‌شود تا اقدامات لازم برای پیوست فرهنگی آن صورت پذیرد.

وی بر ضرورت ایجاد ساز وکار مشخص برای استفاده از ظرفیت شورای هنر در سیاست‌گذاری فرهنگی و هنری تأکید کرد و ادامه داد: باید ساز و کاری مشخص فراهم شود تا از نقطه نظرات و دیدگاه‌های اعضای شورای هنر در خصوص ظرفیت عظیم «پیوست فرهنگی» در مصوبات دولت بهره‌مند شویم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر ایجاد هم‌افزایی میان نهادها و دستگاه‌های مختلف برای استفاده بهینه از امکانات حوزه فرهنگ و هنر تأکید و اظهار کرد: سازمان‌ها و نهادهای مختلف از سالن‌های چند منظوره فرهنگی و هنری مجهزی برخوردار هستند که می‌توان با ایجاد هم‌افزایی شرایطی فراهم کرد که به شکل منسجم مورد استفاده اهالی فرهنگ و هنر قرار گیرد.

وی با اشاره به عضویت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در شورای عالی شهرسازی، بیان کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد از منظر حمایت از توسعه فضاهای فرهنگی و اصالت فرهنگی در ساخت و سازها، عضو شورای عالی شهرسازی شده است که متأسفانه در دوره‌های قبل در این خصوص غفلت شده بود اما ‌این وزارت در دوره جدید به دنبال تقویت نقش‌آفرینی در راستای رویکرد حمایتی از اصالت فرهنگی بناها است.

اسماعیلی در خصوص ضرورت احیای جلسات شورای هنر در دوره جدید، گفت: اعضای این جلسه با توجه به جایگاه حقوقی و شخصیت حقیقی که در حوزه‌های مختلف فرهنگی و هنری برخوردار هستند، مجموعه ارزشمندی برای توسعه حوزه فرهنگ و هنر به شمار می‌روند که این شورا در کنار تمامی وظایف تعیین شده، می‌تواند به عنوان اندیشکده علمی جهت توسعه فرهنگ و هنر کشور نقش‌آفرینی کند.

رئیس شورای هنر کشور همچنین درخصوص اهمیت برپایی منظم جلسات شورا در دوره جدید فعالیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: همانطور که در جلسه قبل مقرر شده بود، تلاش خواهیم کرد جلسات شورای هنر در دوره جدید را بطور منظم و طبق برنامه‌ریزی با حضور حداکثری اعضا برگزار کنیم تا با بهره‌مندی از نقطه نظرات کارشناسی اعضا به تعالی حوزه‌های مختلف فرهنگی و هنری سرعت بخشیم. 

محمد خزاعی، رئیس سازمان سینمایی نیز در این نشست، گزارشی از فعالیت‌ها، برنامه‌ها و اقدامات حوزه سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه کرد.

وی با اشاره به اهمیت تحقق عدالت فرهنگی در حوزه سینما، بیان کرد: تحقق عدالت فرهنگی، رویکرد اصلی وزارت فرهنگ در دوره جدید به شمار می‌رود که در این راستا به همراه مدیران بخش‌های مختلف سازمان سینمایی تاکنون به 11 استان کم برخوردار کشور سفر کرده و از نزدیک در جریان مشکلات و کمبودهای هنرمندان حوزه سینمایی شهرهای مختلف قرار گرفته‌ایم.

رئیس سازمان سینمایی در ادامه به احیای شورای عالی سینما اشاره کرد و گفت: این شورا قرار است پس از ۱۲ سال وقفه به همت شخص وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از سرگرفته شود که امیدواریم با احیای شورای عالی سینما در دوره جدید بتوانیم شاهد اعتلای بخش‌های مختلف سینمای کشور باشیم.

یادآور می‌شود، جلسات شورای هنر کشور پس از سال‌ها وقفه، در دوره جدید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از سر گرفته شده است؛ جلسه امروز، دومین جلسه این شورا در دوره جدید و شصت و هفتمین جلسه آن در ادوار مختلف بود.

انتهای پیام
captcha