کد خبر: 4109995
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۷

قرارگاه امنیت غذایی شهید هاشم سجادی کار خود را آغاز کرد

قرارگاه امنیت غذایی شهید هاشم سجادی همزمان در سراسر کشور در همدان با هدف ارتقا بهره‌وری در محصولات راهبردی آغاز به کار کرد.

امنیت غذاییبه گزارش ایکنا از همدان، به نقل از روابط عمومی سپاه انصارالحسین(ع)، قرارگاه امنیت غذایی شهید هاشم سجادی همزمان در سراسر کشور امروز ۵ دی‌ماه، به صورت ویدئو کنفرانسی با حضور وزیر جهاد، رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس، رئیس سازمان بسیج برگزار شد، که در قرارگاه استان همدان نیز رئیس جهاد کشاورزی استان، فرمانده سپاه استان و مشاور استاندار نیز برگزار شد.

هدف از اجرای این قرارگاه ارتقا بهره‌وری در محصولات راهبردی از جمله گندم، دانه‌های روغنی، برنج، ذرت، گوشت قرمز، با بهره گیری از ابزار آلات نوین کشاورزی، آموزش کشاورزان از طریق مهندسان بسیجی، همچنین ارزان سازی محصولات، با حذف دلال‌ها و واسطه‌های موجود در این چرخه، همچنین کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی با مکانیزه شدن بخش کشاورزی است.

این برنامه در راستای جهاد امید آفرینی و جهاد خدمت به مردم توسط سپاه و بسیج برگزار شد.

در این جلسه تفاهم نامه‌ای بین وزارت جهاد کشاورزی و سازمان بسیج منعقد شد تا با این هم افزایی و تعامل بیشتر با سرعت بیشتری در راستای کمک به تامین امنیت غذایی پایدار و همچنین اجرایی شدن شعار سال که همان تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین بوده، حرکت شود.

گفتنی است؛ در این تفاهم نامه بیان شده انتظار می‌رود با اجرای این طرح، خودکفایی در محصولات راهبردی، تکمیل پایگاه داده خاک کشور، تشکیل بانک جامع اطلاعات کشاورزان،مدیریت هوشمند زنجیره تولید، اشتغال زایی به صورت مستقیم و غیرمستقیم برای تعداد زیادی از مردم حاصل شود.

در پایان برنامه نیز از کلینیک سیار دامپزشکی بسیج مهندسین کشاورزی استان رونمایی شد، این کلینیک سیار هدفش این بوده که در مناطق محروم حاضر شده و به صورت رایگان توسط دامپزشکان مجرب بسیجی به معاینه دام‌های مردم اقدام کنند.

انتهای پیام
captcha