کد خبر: 4121151
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۱

جمهوری اسلامی ایران هیمنه آمریکا را در دنیا فرو ریخت

امام جمعه ملایر با اشاره به اینکه امروز جمهوری اسلامی ایران هیمنه آمریکا را در دنیا فرو ریخته است، گفت: ضعف و زبونی دشمنان از عزت انقلاب اسلامی است.

حجت‌ الاسلام محمدعلی ارزنده امام جمعه ملایربه گزارش ایکنا از همدان، حجت‌الاسلام محمدعلی ارزنده، امام جمعه ملایر، امروز، 21 بهمن در خطبه‌های عبادی و سیاسی نماز جمعه ملایر ضمن سفارش نمازگزاران به تقوای الهی به آیه 8 سوره احزاب اشاره و اظهار کرد: «بگو حق آمد و باطل نابود شد»و زمانی که کفر را به سر ما گستردانده بود مردی ظهور کرد که مانند جدش پیامبر اکرم(ص) که با آمدنش کاخ کسری فرو ریخت با آمدن روح‌الله نیز همه کاخ‌های طاغوت ایران و بعد از گذشت چند سال کاخ‌های طاغوتیان جهان به لرزه در آورد در آستانه فرو ریختن است.

وی با اشاره به برکات و دستاوردهای انقلاب گفت: این دستاوردها در حوزه‌های صنعت، تکنولوژی، صدور انقلاب، در عرصه داخلی و خارجی و... خارج از شمارش است.

امام جمعه ملایر با بیان اینکه با پیروزی انقلاب اسلامی تمام ابرقدرت‌ها از جمله اسرائیلی که برای ایران شاخه و شانه می‌کشید امروز در مقابل ما به زانو در آمده و این را به وضوح اذعان می‌کند، گفت: این قدرت انقلاب اسلامی در عرصه بین‌المللی و نظامی است.

وی با اشاره به روز نیروی هوایی و تبریک این روز به همه قهرمانان حوزه نیروی هوایی کشورمان، گفت: امروز در حوزه تجهیزات هوایی به جایی رسیده‌ایم که اسرائیل وقتی اینها را می‌بیند در لاک خود فرو می‌رود و به ذلت خود در برابر ما اظهار عجز و ناتوانی می‌کند و این حقیقت نیروی هوایی کشور ما است.

امام جمعه ملایر با اشاره به اینکه امروز جمهوری اسلامی ایران هیمنه آمریکا را در دنیا فرو ریخته است، گفت: ضعف و زبونی دشمنان از عزت انقلاب اسلامی است و انقلاب اسلامی ما با حالت تهاجمی نه دفاعی با دشمنان برخورد می‌کند.

ارزنده افزود: عزت ما در سایه تبعیت از بندگی خدا و دین و ولایت است و اگر این را حفظ کنیم می‌بینیم که روز به روز بر عزت و افتخار ما افزوده خواهد شد.

وی با اشاره به فعالیت روحانیون و رهبران مبازرات انقلابی در دوران پیروزی انقلاب، گفت: در شهرستان ملایر شخصیتی مانند آیت‌الله میرشاه‌ولد با کمک روحانیون و در کنار مردم رهبری این نهضت را بر عهده گرفت و امروز نیز نام این مرد بزرگ افتخاری بزرگ برای ابن مردم و کشور است.

خطیب جمعه ملایر به فضایل اخلاقی آیت‌الله میرشاه‌ولد اشاره کرد و گفت: این عالم بارها در دوران پیروزی انقلاب از سوی ساواک دستگیر شد اما از اسلام و انقلاب دست بر نداشت تا این انقلاب به نتیجه رسید و 21 بهمن ماه به پاس قدردانی از این عالم بزرگ به عنوان روز ملی ملایر نامگذاری شده است.

ارزنده با تأکید بر حضور وحدت‌آفرین مردم در راهپیمایی 22 بهمن، گفت: مطمئناً اگر کسی در راهپیمایی شرکت می‌کند دل در گرو انقلاب دارد و اگر کسی با هر حزب و گروهی و هر نوع وضعیتی در این راهپیمایی شرکت کند انقلابی است و اگر ما انقلابی هستیم باید انقلابی بودنمان جذب حداکثری باشد و برچسب و تهمت به کسی نزنیم.

وی به عفو حداکثری رهبری نسبت به فریب‌خوردگان اشاره کرد و گفت: این دست خدا است که این انقلاب را حمایت و هدایت می‌کند. امروز ما باید شاکر خداوند باشیم که چنین مکتب و رهبری داریم و این رهبر دنبال آزادی و آزاداندیشی است نه آن آزادی که دشمن می‌خواهد و نباید به بهانه مشکلات اقتصادی که زاییده تحریم‌ها و سو مدیریت‌ها است عزت و افتخار و دستاوردهای انقلاب را نادیده بگیریم.

امام جمعه ملایر با تأکید بر حضور گسترده مردم در راهپیمایی پر شور مردم بر راهپیمایی 22 بهمن گفت: حضور مردم بیعت با امام(ره)، آرمان‌های شهدا و ولایت است.

ارزنده ضمن تقدیر از خدمات مسئولان در بهره‌‌برداری طرح‌ها و پروژه‌های دهه فجر گفت: در طول این 10 روز بیش از 3 هزار میلیارد تومان طرح اجرایی و افتتاح در استان همدان داشتم و از این میزان یک هزار و 60 میلیارد آن مربوط به شهرستان ملایر بوده است. امروز نیز میز خدمت را در نماز جمعه داشتیم که کاری ارزشمند است که ضرورت دارد قبل از برپایی به مردم اعلام شود.

انتهای پیام
captcha