کد خبر: 4127203
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۶

تهدید نظامی ایران برابر با نابودی اسرائیل است

امام جمعه همدان با بیان اینکه تهدید نظامی ایران برابر با نابودی اسرائیل است، گفت: نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حالی صحبت از تحریم‌های بیشتر و حمله نظامی به ایران کرده است که نیروهایش در سرزمین‌های اشغالی گرفتار شده‌اند.

آیت الله حبیب‌الله شعبانی موثقی نماینده ولی فقیه در استان همدانبه گزارش ایکنا از همدان، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی، نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه همدان، امروز، جمعه 19 اسفند در خطبه‌های عبادی، سیاسی نماز جمعه همدان ضمن سفارش نمازگزاران به تقوای الهی، اظهارکرد: توجه به نماز اول وقت اقامه نماز با شرایط و حدودش توجه به آداب نماز برای ما اهمیت فراوانی دارد و باید به فلسفه وجودی نماز توجه کرد.

وی با بیان اینکه توجه به لباس نمازگزار در خواندن نماز اهمیت فراوانی دارد، گفت: بعضی از لباس‌ها در نماز مکروه و بعضی از آنها مستحب است، در روایات ما رنگ سفید سفارش شده و انسان بهترین لباس‌ها را برای نماز جمعه استفاده کند.

خطیب جمعه همدان در ادامه به پوشش برای انسان اشاره کرد و گفت: پوشش برای انسان یک نعمت الهی است که در بعضی از روایات ما این نعمت در مورد حیوانات وجود ندارد و مخصوص انسان است. لباس و پوشش انسان نباید مایه تفاخر به دیگران شود و تمام هویتش را در برگیرد، اگر خدا ما را به تقوا، رشد و به مقامات دعوت عالیه کرده و نباید مادیات دنیوی این عبودیت و رسیدن به خدا را از ما بگیرد.

امام جمعه همدان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به دهه آخر ماه شعبان گفت: همه ما باید از این فرصت استفاده کرده تا با قلبی پاک و آماده وارد ماه مبارک رمضان شویم.

برهم زدن امنیت روانی جامعه

شعبانی با بیان اینکه دشمنان دائماً در حال برنامه‌ریزی برای ضربه زدن به کشور ما هستند، افزود: در همین حوادث اخیر که در کشور اتفاق افتاد مسمومیت دانش‌آموزان دختر را داشتیم که واقعاً جای سؤال دارد چه کسانی از این ناامنی‌ها در جامعه سود می‌برند و چه کسانی با برهم زدن امنیت روانی جامعه می‌خواهند منافع خودشان را تأمین بکنند؟

وی با اشاره به اینکه مسئله مسمومیت دانش‌آموزان را رهبر معظم انقلاب هم به جد پیگیر شدند که نشان دهنده دغدغه ایشان نسبت به سلامتی نوجوانان دختر ما بود، ابراز کرد: این یک جنایت بزرگی بود که در استان ما هم اتفاق افتاد، امیدواریم با پیگیری این مسائل از سوی مسئولان، دیگر شاهد چنین حوادثی نباشیم.

امام جمعه همدان این اعمال را ناجوانمردانه و برخلاف وجدان انسانی دانست و تصریح کرد: کدام انسان با شرافتی می‌تواند سراغ کودکان برود و به آنها آسیب بزند تا به هدف خود دست پیدا کنند این اتفاقاتی که در سطح کشور افتاد نشان می‌دهد که کسانی که مخالف نظام وضد نظام اسلامی هستند به منافع خود اندیشیده و مردم ایران برای آنها مهم نیستند.

شعبانی گفت: این افراد برای هدف خود حاضر هستند با قساوتی که دارند به هر جنایتی دست بزنند تا این نظام را نا کارآمد نشان دهند، این جنایت نشان داد مخالفان نظام و براندازان نه تنها آزادی زنان برای آنها مهم نیست بلکه مردم ایران و کودکان، نیز برایشان مهم نیست.

اسیر فضای مجازی دشمن نشویم

شعبانی خطاب به خانواده‌ها گفت: باید مراقب بود تا نوجوانان اسیر فضای مجازی دشمن نشوند، دشمنان در فضای مجازی در رسانه‌های خود نظام را متهم می‌کنند در حالی که خودشان این کار را انجام می‌دهند تا به نوجوانان دختر این مملکت آسیب بزنند، فضای التهاب در جامعه ایجاد کنند و آخر هم بگویند تقصیر خود نظام است.

وی گفت: باید کاری کرد تا امنیت روانی خانواده‌ها برگردد و در همین زمینه آموزش و پرورش باید به دانش‌آموزان تشخیص دروغ‌پردازی دشمن را آموزش دهد تا بدانند دشمن چگونه سیاه‌نمایی و دروغ‌پردازی کرده و فضای کشور را تاریک نشان می‌دهد.

شعبانی یادآور شد: آنچه ضرورت دارد سواد رسانه است باید مراقبت کنیم ذهن ما را دشمن به اسارت خودش در نیاورد امروز متأسفانه فضای مجازی ذهن بسیاری از افراد را در اختیار خودش گرفته که این فضا مراقبت و آموزش می‌خواهد‌. دشمن در حالی در فضای مجازی و رسانه‌ای نظام را متهم می‌کند و از تعبیر جنگ شیمیایی استفاده می‌کند که بهتر است تاریخ بمباران حلبچه و بمباران شیمیایی مردم بی‌پناه کرمانشاه و کردستان در ۳۱ تیر سال ۶۷ را بار دیگر مطالعه کند.

وی در ادامه با بیان اینکه ضروری است دستاوردها و اقداماتی که توسط جمهوری اسلامی، خصوصاً در ایام اخیر انجام شده به مردم بازگو شود، گفت: دولت در سطح ملی گزارش دهد که در عرصه تحقق شعار سال تا چه میزان موفق بوده است.

امام جمعه همدان تصریح کرد: نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حالی صحبت از تحریم‌های بیشتر و حمله نظامی به ایران کرده که خودشان در سرزمین‌های اشغالی گرفتار شده‌اند، تهدید نظامی ایران مساوی است با نابودی اسرائیل و لذا دشمن جرئت این کار را ندارد.

وی با بیان اینکه در عزل و نصب‌ها منافع مردم تأمین شود و نباید نیروهای انقلابی و کارآمد با فشار و دخالت برخی از افراد برای اهداف سیاسی کنار بروند، افزود: اگر چاره‌ای نباشد، افرادی که در این عرصه دخالت می‌کنند را از همین تریبون به مردم اعلام خواهم کرد و این تهدیدی جدی است، آن زمان است که مردم می‌دانند چگونه برخورد کنند.

شعبانی تصریح کرد: قرارگاه گشت ارشاد مسئولان، زیر نظر ستاد امر به معروف و نهی از منکر، به صورت رسمی و با رعایت تمام شرایط قانونی، شکل گرفته است، مطالبه گری باید در دست جریان انقلابی باشد.

وی در پایان از حضور گسترده مردم در جشن نیمه شعبان قدردانی کرد و گفت: این جشن‌ها باعث نشاط اجتماعی می‌شود که انشاالله باید در آینده این برنامه‌ها پر رنگتر شود.

انتهای پیام
captcha