کد خبر: 4132120
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۵

اقتصاد نابسامان بر مسائل فرهنگی تأثیر گذار است

امام جمعه ملایر با بیان اینکه اقتصاد نابسامان بر مسائل فرهنگی تأثیر گذار است، گفت: طبق فرمایش رهبری حجاب محدودیتی شرعی و قانونی است نه محدودیت دولتی، این یک وظیفه دینی و اعتقادی است، در جامعه اسلامی باید رعایت شود.

حجت‌ الاسلام محمدعلی ارزنده امام جمعه ملایربه گزارش ایکنا از همدان، حجت‌الاسلام محمد علی ارزنده امام جمعه ملایر، امروز 18 فروردین ماه در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه ملایر ضمن سفارش نمازگزاران به تقوای الهی اظهار کرد: همه ما باید در حیات و ممات با تبعیت از پیامبر(ص)، امیر مومنان علی (ع) و ائمه اطهار در راه اسلام و قرآن باشیم.

وی با بیان اینکه تربیت ما باید تربیت اسلامی و علوی باشد، گفت: اگر تربیت ما اسلامی شد در مقام عمل و دعا خداوند دعای ما را مستجاب می‌کند و در شب‌های قدر از خداوند بخواهیم که حیات و ممات ما را مانند پیامبر و ائمه اطهار قرار دهد و بهترین‌ها را برایمان رقم بزند.

خطيب جمعه ملایر در ادامه با اشاره به اینکه محور هستی و محور شب قدر امام زمان(عج) است، تصریح کرد: راه و مسیر ما باید با خواسته حضرت باشد، شب قدر عوامانه برخورد نکنیم بلکه باید از لحظه لحظه آن استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه امروز در فلسطین و مسجد الاقصی بدترین جنایت‌ها در قبال مسلمانان از سوی رژيم صهيونيستی انجام می‌شود، گفت: ما باید امروز انزجار خود را در دفاع از مردم مظلوم فلسطین نشان دهیم.

ارزنده با بیان اینکه امروز رژیم صهیونیستی اوضاع داخلی خوبی ندارد و خودشان به جان خودشان افتاده‌اند، تصریح کرد: شاید برخی بگویند در مملکت ما نیز هر از چند گاهی تجمعات اعتراضی می‌شود اما تجمعات و اختلاف ما مانند رژیم صهیونیستی نیست اینجا چند جوان و نوجوان فریب خورده تجمع می‌کنند و مردم با آن‌ها نیستند اما اختلافات آن‌ها امروز بسیار گسترده است.

وی با اشاره به اینکه در جنگ ترکیبی دشمن همه در برابر ما قد علم کرده بودند و شبکه‌های ماهواره‌ای و مجازی علیه ما بودند، افزود: آنها دنبال ایجاد مشکلات و مسائل و اختلاف برای ما بودند در حالی که امروز این مشکلات برای خودشان درست شده است.

ارزنده با اشاره به بيانات مقام معظم رهبری که فرمود اسرائیل 25 سال دیگر را نخواهید دید، گفت: رژیم صهیونیستی زودتر پیش قدم شده و در حال نابودی است.

وی با اشاره به جمله رهبری در خصوص مسئله حجاب که فرمودند مسئله حجاب اولویت اول نظام نیست، افزود: برخی این صحبت‌ها را تحریف می‌کنند که رهبری در بیانات اخیر به این مسئله که شعارها تنها شعار اقتصادی نیست و به معنای این نیست که از مسائل فرهنگی غافل شویم، اگر اقتصاد درست شود بهانه از دست بهانه گیران گرفته می‌شود.

وی با بيان اينكه یک اقتصاد نابسامان بر مسائل فرهنگی تأثیر گذار است، گفت: طبق فرمایش رهبری حجاب محدودیتی شرعی و قانونی است نه محدودیت دولتی، این یک وظیفه دینی و اعتقادی است، در جامعه اسلامی باید رعایت شود.کشف حجاب هم حرام شرعی هم حرام سیاسی است و قطعا در کشور حل می‌شود.

ارزنده یادآور شد: در اغتشاشات هم عده‌ای مضطرب بودند که کشور دارد از دست می‌رود که رهبر معظم انقلاب در اوج اغتشاشات فرمودند این مسئله حل می‌شود.

امام‌ جمعه افزود: در انقلاب هر چند گاهی موجی می‌وزد و خار و خاشاکها را بیرون می‌ریزد فتنه‌های 88 و 98 و.... هر بار نشان داد که خار و خاشکها شناخته شوند و انقلاب تصفيه شود تا به دست صاحب اصلی‌اش برسد و این جریان بی‌حجابی هم می‌گذرد و این افراد نا آگاه هم روزی متوجه کارشان می‌شوند.

وی تاکید کرد: آنهایی هم که رعایت نمی‌کنند جلوشان گرفته می‌شود و دولت نیز باید طبق قوانین جلوی این بی حجابی را بگیرد.

انتهای پیام
captcha