کد خبر: 4137980
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۴:۴۵

حفظ قرآن در سنین بالا را از لطف ویژه خداوند می‌دانم

یک فعال قرآنی با بیان اینکه حفظ قرآن را از سن 40 سالگی آغاز کرده‌ام، گفت: حفظ قرآن در سنین بالا کار دشواری است، اما به لطف خداوند توانسته‌ام ۲۰ جزء از قرآن را حفظ کنم و این را از لطف ویژه خداوند و برکات قرآن می‌دانم.

قرآن کریماکرم یوسفی‌صفت، معلم افتخاری قرآن در گفت‌وگو با ایکنا از همدان که پنجاه‌وهشتمین بهار زندگی خود را می‌گذراند با بیان اینکه حفظ قرآن را از سال 83 و در سن 40 سالگی آغاز کرده‌ام، اظهار کرد: حفظ قرآن در سنین بالا کار دشواری است، اما به لطف خداوند توانسته‌ام ۲۰ جزء از قرآن را حفظ کنم و این را از برکات و معجزات قرآن می‌دانم.

وی با بیان اینکه اصلا به این موضوع فکر نکردم که سنم بالاست و نمی‌توانم در زمینه حفظ موفق باشم، افزود: همان‌طور که یک کودک که سواد خواندن و نوشتن ندارد، می‌تواند حافظ قرآن باشد یک فرد ۷۰ ساله هم می‌تواند حافظ قرآن شود و این از معجزات قرآن است. هم‌اکنون قرآن‌آموزانی دارم که در سن 70 و یا 80 سال در حال حفظ کردن قرآن هستند.

یوسفی‌صفت با اشاره به اینکه علوم قرآنی به غیر از تمام علم‌های عالم است، تصریح کرد: در صورتی که انسان گنجایش این علم را در خود ایجاد کند در حقیقت به یکی از معارف الهی دست یافته است؛ پیامبر اکرم(ص) می‌فرماید: «نگذارید قلب‌هایتان زنگار بگیرد، پیوسته به یاد مرگ باشید و تلاوت قرآن را از دست ندهید.»؛ وقتی انس با قرآن همیشگی باشد و قلباً انسان به سمت این علم الهی روی بیاورد، معجزات قرآن را در زندگی خود مشاهده خواهد کرد.

این معلم قرآن که از سال ۸۶ در زمینه آموزش قرآن فعالیت دارد، بیان کرد: معجزات قرآن را در کلاس‌هایم می‌بینم، افرادی هستند که اصلا سواد خواندن و نوشتن ندارند، اما قرآن را هم تلاوت و هم حفظ می‌کنند. در حال حاضر توفیق دارم که برای بانوان روستای برفجین و امامزاده کوه کلاس‌های تفسیر، احکام، تلاوت و آموزش روخوانی، روانخوانی‌، تجوید، صوت و لحن برگزار کنم.

یوسفی‌صفت گفت: پدرم معلم قرآن بود و در سال ۸۲ فوت کرد؛ وی در حسینیه روستای آبشینه کلاس‌های قرآن برگزار می‌کرد و من نیز راه پدرم را ادامه دادم، اما در دوران کرونا این کلاس‌ها تعطیل شدند و هنوز به علت مشکلات شخصی نتوانسته‌ام کلاس‌های قرآن زادگاهم روستای آبشینه را فعال کنم، اما کلاس‌های روستای برفجین و امامزاده کوه فعال هستند.

وی درباره افتخاری کار کردنش در حوزه قرآن افزود: شاید من هم مانند هر کس دیگری دلم می‌خواست برای خودم درآمد خاصی داشته باشم، اما حقیقت این است که من برکات قرآن را به‌گونه‌ای دیگر در زندگی خودم می‌بینم، خدا را شکر، روزی خوبی داریم. من قرآن را سرمنشأ درآمد برای خودم تعریف نکرده‌ام، البته چه چیزی بهتر از قرآن که انسان از این طریق بتواند زکات علم خود را بپردازد.

یوسفی‌صفت ادامه داد: بزرگترین دستاوردم از افتخاری کار کردن در حوزه قرآن این است که آرامشی در کنار خانواده و دوستانم دارم که آن را از برکات انس با قرآن می‌دانم. جامعه ما به شدت تحت‌تأثیر هجمه‌های فرهنگی دشمن قرار گرفته است، آسیب‌های اجتماعی کنونی و سایر مسائل همگی به علت دوری و عدم توسل به قرآن است.

این معلم قرآن گفت: طبق فرمایشات پیامبر اکرم(ص) «خانه‌ای که قرآن تلاوت می‌شود مانند ستاره‌ای است که آسمان را نورانی می‌کند»، اما متأسفانه تلاوت قرآن در خانه‌های ما اندک است و تأسف‌بارتر اینکه در برخی خانه‌ها برنامه‌ای برای تلاوت قرآن وجود ندارد. عامل بسیاری از مشکلات و عدم آرامش انسان نیز همین موضوع است.

انتهای پیام
captcha