کد خبر: 4224775
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۳

ثبت‌نام ۵۰۰ همدانی در چهل‌وهفتمین دوره مسابقات قرآن اوقاف

رئیس قرآن و عترت اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان همدان از ثبت‌نام ۵۰۰ همدانی در چهل‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن اوقاف خبر داد.

مجتبی جمالی، رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان همدانمجتبی جمالی، رئیس اداره قرآن و عترت اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان همدان در گفت‌وگو با ایکنا از همدان اظهار کرد: شمار شرکت‌کنندگان در چهل‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن اوقاف کاهش داشته که علت آن هم این است زمان تبلیغات ثبت‌نام مسابقات با زمان تبلیغات ریاست جمهوری مقارن شد و همین امر موجب شد بسیاری از افرادی که تمایل به شرکت در مسابقات داشتند متوجه زمان ثبت‌نام نشوند.

وی ادامه داد: بر همین اساس سازمان اوقاف اطلاعیه‌ای صادر کرد مبنی بر اینکه در زمان برگزاری آزمون متقاضیان می‌توانند در محل برگزاری آزمون حاضر شوند و آزمون از آنها گرفته خواهد شد حتی اگر در سایت مربوطه ثبت‌نام هم نکرده باشند.

جمالی با اشاره به اینکه  ثبت‌نام چهل‌وهفتمین دوره مسابقات قرآن اوقاف از اوایل خردادماه آغاز شد و تا پایان خرداد ادامه داشت، ادامه داد: این مسابقات که با عنوان یادبود شهدای خدمت برگزار می‌شود با تغییری نسبت به سالیان گذشته همراه بوده و متسابقان ۱۲ تا ۱۸ سال هم می‌توانند در رشته‌های قرائت و حفظ کل نیز در این مسابقات شرکت کنند. 

وی گفت: مسابقات قرآن اوقاف در مرحله شهرستانی در تیرماه و مرحله استانی نیز در مردادماه سال جاری برگزار می‌شود. سال گذشته ۸۰۰ نفر در چهل‌وششمین دوره مسابقات قرآن اوقاف در همدان شرکت کردند که سه نفر از استان همدان حائز رتبه برتر کشوری شدند.

رئیس اداره قرآن و عترت اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان همدان یادآور شد: چهل‌وهفتمین دوره مسابقات قرآن اوقاف در رشته‌های قرائت، ترتیل، حفظ پنج جزء، حفظ ۱۰ جزء، حفظ کل، اذان، دعاخوانی، تواشیح، ترجمه و تفسیر قرآن، ترجمه و تفسیر نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha