کد خبر: 4225006
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۹
امام جمعه ملایر:

مردم آگاهانه سرنوشت کشور را رقم بزنند

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی ارزنده گفت: مردم امروز با شور بیشتر و آگاهانه‌تر در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنند و سرنوشت کشور را به نحو احسن رقم بزنند.

حجت‌الاسلام محمدعلی ارزنده، امام‌ جمعه ملایربه گزارش ایکنا از همدان، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی ارزنده، امام‌ جمعه ملایر، 15 تیرماه در جریان شرکت در مرحله دوم چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در مسجد مظاهری این شهرستان با اشاره به حضور پرشور مردم در این مرحله گفت: از دقایق آغازین امروز مردم با شور و شوق پای صندوق‌های رأی حاضر شده‌اند.

وی با بیان اینکه حضور مردم در دور دوم نشان از حساسیت بالای این مرحله از انتخابات دارد، بیان کرد: همان‌گونه که مقام معظم رهبری بیان فرمودند حتی یک رأی هم در این انتخابات سرنوشت‌ساز است. این مرحله از انتخابات حساسیت بالایی دارد.

ارزنده اظهار کرد: مردم امروز با حضور پرشور در انتخابات سکاندار دولت جمهوری اسلامی را انتخاب می‌کنند. مردم امروز زودتر و با شور بیشتر و آگاهانه‌تر در انتخابات شرکت کنند و سرنوشت کشور را به نحو احسن رقم بزنند.

انتهای پیام
captcha