کد خبر: 4237286
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۷
روایت زندگی استاد قرآن همدان

مستند «لبه‌ بهشت» رونمایی می‌شود

رئيس گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان گفت: مستند «لبه بهشت» روایتگر زندگی استاد قرآن، معلم اخلاق، ابوالشهید مرحوم حاج محمد علی مسگریان از کودکی تا ارتحال است که به زودی رونمایی می‌شود.

مستند لبه‌ بهشت مرحوم حاج محمدعلی مسگریانمقصود قاسمی، رئيس گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، اظهار کرد: در راستای بزرگداشت و تکریم اساتید قرآن استان ساخت مستند مرحوم حاج محمدعلی مسگریان کلید خورد و به زودی از پوستر و مستند آن رونمایی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه عنوان این مستند «لبه بهشت» است، افزود: این مستند ۶۰ دقیقه‎ای روایتگر زندگی استاد قرآن، معلم اخلاق، ابوالشهید مرحوم حاج محمدعلی مسگریان از کودکی تا ارتحال است که به کارگردانی علی زارع‌کار ساخته شده است.

قاسمی بیان کرد: تصویربرداری این مستند بیش از ۲ ماه و با همکاری بیش از 20 نفر به طول انجامید. فرزندان و آشنایان این پیشکسوت قرآنی از جمله حاج محمود مسگریان، حاج مجید مسگریان، حاج سعید بادامی، حمیدرضا حاج بابایی نماینده همدان در مجلس شورای اسلامی، آیت‌الله شعبانی امام جمعه همدان، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد جوادی، محمدرضا عراقچیان، مسعود رستنده، دکتر یحیی پیله ور، سردار رضا میرزایی، سید حسین خوانساری و ... در این مستند گفت‌وگو می‌کنند.

رئيس گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان گفت: رونمایی از پوستر و مستند «لبه بهشت» در مهرماه با حضور تعدادی از قرآنیان همدان، شورای قرآن و اساتید قرآن در دفتر امام جمعه برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha