کد خبر: 4239050
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۲

رزمایش «الی‌ بیت‌المقدس(۱۵)» در اسدآباد برگزار می‌شود

فرمانده سپاه اسدآباد از برگزاری رزمایش «الی بیت‌المقدس(۱۵)» در این شهرستان همزمان با سراسر استان خبر داد.

امیدعلی الیاسی فرمانده سپاه اسدآبادبه گزارش ایکنا از همدان، امیدعلی الیاسی، فرمانده سپاه اسدآباد، امروز، هفتم مهرماه در جلسه هماهنگی برگزاری رزمایش «الی بیت‌المقدس(15)» که در سالن جلسات فرمانداری اسدآباد برگزار شد از برگزاری این رزمایش به‌م‌ناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس خبر داد و گفت: این رزمایش همزمان با سراسر استان در روزهای ۱۱، ۱۲ و ۱۳ مهرماه جاری با حضور گردان‌‌های بیت‌المقدس آقایان و کوثر بانوان برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه این رزمایش در روزهای ۱۱ و  ۱۲ مهرماه به‌صورت شهرستانی و در روز ۱۳ مهرماه به‌صورت استانی برگزار می‌شود، افزود: ۸۰۰ نفر از بسیجیان در اجتماع 15 هزار نفری بسیجیان حضور پیدا خواهند کرد.

فرمانده سپاه اسدآباد بیان کرد: ارتقای سطح آمادگی گردان‌های بسیج و تمرین واقعی عملیات مقابله با تهدیدات دشمن و کسب الگوی لازم برای آمادگی در شرایط ناهمطراز امنیتی و امدادی از اهداف برپایی این رزمایش بزرگ است.

الیاسی گفت: اقتدار و آمادگی گردان بسیج از مهم‌ترین پیام‌های این رزمایش است که بسیجیان با بهترین شرایط آمادگی، این توان را به نمایش می‌گذارند.

انتهای پیام
captcha