کد خبر: 4263096
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۱
در دهه فجر

اجرای ۴۰۰ برنامه در مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همدان

رئیس کمیته کودک و نوجوان همدان از برگزاری بیش از 400 برنامه فرهنگی، هنری و ادبی در مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان این استان همزمان با ایام‌الله دهه فجر خبر داد.

معصومه ابراهیمی هژیر مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدانمعصومه ابراهیمی هژیر، رئیس کمیته کودک و نوجوان استان همدان، در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، با اشاره به برگزاری بیش از 400 برنامه فرهنگی، هنری و ادبی در مراکز کانون استان همزمان ایام‌الله دهه فجر، اظهار کرد: شعار دهه فجر امسال «رویای من، ایران در قله» است که بر اساس همین شعار نیز مراکز کانون باید برنامه‌های خود را اجرا کنند و برای اعضای خود به بیان دستاوردهای انقلاب با زبان هنر و ادبیات بپردازند. 

وی با بیان اینکه در جلسات مختلف ستاد دهه فجر از سوی نماینده ولی فقیه و استاندار همدان ایجاد شور و نشاط اجتماعی در میان کودکان و نوجوانان مورد تأکید بوده است، ادامه داد: از این‌رو تمرکز برنامه‌های کمیته از مرکز استان خارج و به سطح مناطق کم‌برخوردار و روستاها در سطح استان رفته و ما هر روز در یک شهرستان خواهیم بود. 

ابراهیمی هژیر با اشاره به اینکه قرار بر این شد که مدیران دستگاه‌ها یک فرد نوجوان یا جوان را به‌عنوان مشاور یا سخنگو برای بیان دستاوردهای انقلاب انتخاب کنند، گفت: هدف و تأکید استاندار بر این کار، پرورش نیروهای متعهد و جوان و کادرسازی برای آینده است و بر این اساس ما هم از یکی از کانون‌یاران فعال و خلاق کانون که عضو مرکز یک است را به‌عنوان سخنگو انتخاب کردیم و قرار است در مورد فعالیت‌های کانون و اتفاقات خوبی که بعد از انقلاب در این حوزه رقم خورده برای هم‌سالان خود صحبت کند. 

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان به آغاز برنامه‌های کمیته کودک و نوجوان با برگزاری مسابقات ورزشی اشاره و اضافه کرد: کودکان و نونهالان باشگاه کاراته در مسابقات کاراته گرامیداشت دهه فجر شرکت کرده و توانستند به قهرمانی برسند. 

وی به اجرای گروه سرود دختران نوجوان مرکز 2 همدان در روز 12 بهمن‌ماه در حسینیه امام(ره) همزمان با سالگرد ورود امام خمینی(ره) به وطن اشاره و تصریح کرد: این برنامه با همکاری کمیته دانش‌آموزی ستاد دهه فجر برگزار شد. 

ابراهیمی هژیر با بیان اینکه برنامه‌های کمیته کودک و نوجوان با همکاری 14 دستگاه عضو کمیته در سطح استان برگزار می‌شود، گفت: جلسه هماهنگی برای برنامه‌ریزی برنامه‌های دهه فجر در روز 23 دی‌ماه برگزار شد و هر دستگاه برنامه‌های خود را مطرح کرد، برخی از دستگاه‌ها چون منابع طبیعی، محیط زیست، نهاد کتابخانه‌ها و... ما را در برگزاری برنامه‌ها همراهی خواهند کرد. 

وی با اشاره به برگزاری جشن انقلاب در مناطق محروم با عنوان «پیک امید کانون» تصریح کرد: این کاروان از 13 تا 21 بهمن‌ماه در یکی از روستاهای شهرستان‌های درگزین، رزن، نهاوند، ملایر، بهار، کبودراهنگ، تویسرکان و... خواهد بود که به کودکان و نوجوانان آن روستاها خدمات فرهنگی و هنری ارائه می‌شود.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان از اهدای یک هزار و 357 جلد کتاب در ایام دهه فجر به کودکان و نوجوانان در پیک امید خبر داد و بیان کرد: رسالت کانون ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی بوده که در این ایام علاوه بر اهدای کتاب برنامه‌های فرهنگی و ادبی متنوعی چون پویش نغمه‌های انقلاب از سروده‌های انقلابی، مهرواره شعر مقاومت، معرفی کتاب‌های مربوط به ایام دهه فجر، برگزاری کارگاه داستان‌نویسی و جشنواره افتخار من را با همکاری بنیاد حفظ آثار خواهیم داشت. 

وی با اشاره به ارائه خدمات به نوجوانان کانون اصلاح تربیت در ایام دهه فجر توسط مربی فرهنگی، هنری اظهار کرد: در روز 17 بهمن نیز با عروسک‌های کانون برای کودکان و نوجوانان روستای عشایری قشلاق دهنو شهر جوکار برنامه‌های شادی را مانند سال گذشته برگزار خواهیم کرد. 

ابراهیمی هژیر با بیان اینکه کارگاه‌های مختلف سفال و عکاسی با موضوعات انقلاب و اعیاد شعبانیه از سوی واحد هنری برگزار می‌شود، افزود: در برنامه‌های کانون سعی شده که از ظرفیت نوجوانان برای هر چه باشکوه‌تر برگزار شدن جشن‌ها و والدین آن‌ها بهره بگیریم و تا به امروز کانون‌یاران نوجوان کانون، شورای والدین، حلقه‌های میانی کانون در آذین‌بندی مراکز همراه مربیان بوده و مربیان از ایده‌ها و نظرات آن‌ها استفاده کرده‌اند. 

وی با اشاره به اینکه هر مرکز در سطح استان با توجه به زیست‌بوم خود و استعدادهای اعضایش برنامه‌های متنوع و مختلفی را پیش‌بینی و تدارک دیده‌ است، گفت: امسال به هر مرکز اعلام شده که با توجه به خلاقیت و ظرفیت اعضای خود برنامه‌های دهه فجر را برگزار کند و هدف هم مردمی برگزار کردن جشن بوده است. 

رئیس کمیته کودک و نوجوان استان همدان به معرفی زنان تأثیرگذار به دختران و مادران آن‌ها در هر شهرستان اشاره و بیان کرد: این کار به‌منظور امیدآفرینی و انگیزه برای دختران نوجوانان و دیدن بانوان موفق در شهر و دیارشان است که با وجود همه سختی‌ها و کمبودها توانسته‌اند زنانی موفق در عرصه‌های مختلف زندگی خود و کشور باشند.

انتهای پیام
captcha