کد خبر: 4272491
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۵

مسابقات قرآن کارکنان شهرداری همدان برگزار شد

معاون فرهنگی، هنری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان گفت: 50 نفر از کارکنان این مجموعه در مسابقات قرآن مشارکت داشتند.

مسابقات قرآن کارکنان شهرداری همدانمصطفی انصاری، معاون فرهنگی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان در گفت‌وگو با ایکنا از همدان اظهار کرد: مسابقات قرآن کریم ویژه کارکنان شهرداری با حضور 50 نفر برگزار شد.

وی افزود: این مسابقات به‌منظور ترویج فرهنگ قرآنی و ارتقای سطح معنوی کارکنان و ایجاد فضایی معنوی و تشویق کارکنان به تلاوت و حفظ قرآن کریم و در دو بخش فردی و خانوادگی و در رشته‌های حفظ، صحیح‌خوانی، ترجمه قرآن کریم و صحیفه سجادیه برگزار شد.

انصاری بیان کرد: اختتامیه این مسابقه بعد از تعطیلات نوروزی برگزار می‌شود و به نفرات برگزیده جوایز ارزنده‌ای اهدا خواهد شد. 17 نفر در بخش فردی موفق به کسب رتبه شده‌اند و در بخش خانوادگی نیز از سه خانواده تجلیل می‌شود.

خبرنگار: اکرم یوسفی پارسا

انتهای پیام
نرگس محمدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴۰۴/۰۲/۳۱ - ۲۲:۴۹
0
0
سلام من جز برگزیدگان هستم ولی الان چند ماهی از مسابقه گذشته و هنوز جایزه ای اهدا نشده.. لطفاااا پیگیری کنید.
captcha