کد خبر: 4286401
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۴
حجت‌الاسلام عباسی:

امام خمینی(ره) جامع صفات بود

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بوعلی‌سینا همدان گفت: زیبایی امام خمینی(ره) آنجا خودش را نشان می‌دهد که جامع صفات بود، در حالی که شجاع بود و در مقابل استکبار می‌ایستاد، در مقابل امت خود بسیار مهربان بود.

مسجد دانشگاه بوعلی سینابه گزارش ایکنا از همدان، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی عباسی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بوعلی‌سینا همدان، 13 خردادماه در مسجد دانشگاه بوعلی سینا در برنامه «همیشه با امام» اظهار کرد: یکی از ویژگی‌های امام خمینی(ره) شجاعت بود.

وی افزود: در مقابل دیکتاتوری همچون آمریکا و ابرقدرتی چون شوروی، جمهوری اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) بروز کرد، وقتی امام خمینی(ره) به گورباچف نامه نوشت، زمانی بود که شوروی در اوج قدرت قرار داشت، امام(ره) فرمود صدای خرد شدن استخوان‌های کمونیسم شنیده می‌شود. این اظهارات امام(ره) در زمانی که این دو ابرقدرت شرق و غرب در اوج خود بودند نمادی از شجاعت بی‌نظیر ایشان است.

عباسی ادامه داد: حضرت امام(ره) به آمریکا که در نهایت زورگویی است می‌گوید: «آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند»، این جمله امام راحل درست در زمانی است که کشورمان نه ارتش منسجمی داشت، نه سپاه به اوج خود رسیده بود، نه انرژی هسته‌ای پهپاد و موشکی داشتیم و این جمله خطاب به آمریکایی بود که ناو او در خلیج فارس بود. اما امام خمینی(ره) تنها یک چیز داشت و آن خدا بود که به او تکیه داشت.

وی تصریح کرد: زیبایی امام(ره) آنجا خودش را نشان می‌دهد که جامع صفات بود، در حالی که شجاع بود و در مقابل استکبار می‌ایستاد، در مقابل امت خود بسیار مهربان بود. در منزل و در بین خانواده نیز چنین بود؛ همسر امام(ره) می‌فرماید تا زمانی که من سر سفره حاضر نمی‌شدم ایشان غذا نمی‌خورد، کسی که رهبر یک جامعه بزرگ است وقتی وارد خانه می‌شد فردی متواضع و همسردوست بود.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بوعلی‌سینا با اشاره به فیلم‌های دیدار امام راحل با نمایندگان و سران کشورهای دیگر گفت: ایشان در مقابل ابرقدرتان از جمله نماینده شوروی بسیار مقتدر بود، در فیلمی که از ایشان وجود دارد وقتی می‌خواهد از مقابل نمایندگان سایر کشورها عبور کند با آن‌ها دست نمی‌دهد و دستان خود را پشت کمر می‌گذارد و حرکت می‌کند که نماینده شوروی بعدها در مورد این برخورد امام(ره) می‌گوید از این اقتدار بدنم یخ کرد.

وی با اشاره به دقت امام خمینی(ره) نیز بیان کرد: دقت ایشان بسیار بود به حدی  که حتی جمله‌ای که بيان می‌کردند دقت می‌کردند از روی احساسات نباشد؛ در نامه‌ای برای رزمندگان می‌نویسد که با تمام وجود برای شما دعا می‌کنم بعد با خود بررسی می‌کنند شاید این دعا کردن واقعاً با تمام وجود نبوده و این جمله را تصحيح می‌کنند که برای رزمندگان دعا می‌کنم.

عباسی با بیان اینکه مجموع این خصایص بود که موجب شد مردم عاشق امام(ره) باشند، اظهار کرد: در مورد حمله رژیم بعث که شاید هرکسی دچار نگرانی و هراس می‌شد ایشان فرمودند دیوانه‌ای سنگی انداخته است و رفته، این جمله بار روانی مثبتی در آن روز که مردم به‌خاطر حمله رژیم بعث عراق داشتند ایجاد کرد. وقتی امام راحل فرمود حصر آبادان باید شکسته شود مردم به سبب اعتقادی که به ایشان داشتند این مهم را رقم زدند.

وی با تأکید بر دو ویژگی برجسته امام خمینی(ره) گفت: اخلاص و اعتقادی که امام(ره) به خدا داشت موجب شد مردم تمام تلاش خود را برای دفاع از انقلاب به‌کار بگیرند. در کنار مدیریت جامعه در ماه رمضان نیز کسی را به حضور نمی‌پذیرفت چون این ماه را ماه خلوت با خدا می‌دانست و از این ماه توشه خود را برای مدیریت کشور می‌گرفت.

انتهای پیام
captcha