عباس تجری، رئیس اداره امور قرآنی ادارهکل آموزش و پرورش استان همدان در گفتوگو با ایکنا از همدان با بیان اینکه در حال حاضر آموزش و پرورش استان ۱۹ دارالقرآن فعال دارد، اظهار کرد: همه این دارالقرآنها دارای فضای فیزیکی مستقل از مدارس هستند و طبق دستور وزارتخانه فعالیتهای تخصصی قرآن در این دارالقرآنها انجام میشود.
وی ادامه داد: برگزاری جلسات مختلف هیئت دانشآموزی بهمنظور آمادگی سفیران اربعین برای برگزاری موکبهای دانشآموزی و انجام تدارکات برای این موکبها، برگزاری کلاسهای مختلف قرآنی، اردوهای تفریحی، برگزاری برنامههای مختلف فرهنگی و همچنین برگزاری کلاسهای مختلف تقویتی و فعالیتهای علمی از جمله کارکردهای این دارالقرآنهاست.
رئیس اداره قرآن آموزش و پرورش همدان با بیان اینکه برآورد میشود تقریبا جامعه آماری پنج هزار دانشآموز از این دارالقرآنها استفاده کنند، بیان کرد: دارالقرآنها بدون ارتباط با انجمنها و کانونهای قرآنی نمیتوانند بهدرستی عمل کنند، بنابراین همکاری با این نهادها و مؤسسات قرآنی و مردمنهاد لازمه اصلی فعالیت مؤثر دارالقرآنهاست.
وی با اشاره به اینکه فعالیت دارالقرآنها از نیمه اول تیرماه آغاز شده و تا نیمه دوم شهریورماه سال جاری ادامه خواهد داشت، گفت: هر دارالقرآن بهصورت میانگین دارای سه مربی قرآنی و پرورشی است و بهطور کلی ۶۰ مربی در دارالقرآنهای آموزش و پرورش در حال فعالیت هستند.
انتهای پیام