کد خبر: 3320028
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۱

هدف اصلی روزه‌داری کسب تقوا توسط افراد است

گروه سیاسی: امام‌جعمه شهر مریانج اظهار کرد: اگر کسی به کسب تقوا موفق شد به هدف روزه‌داری نائل شده است و باید در پس رنج‌های ماه رمضان تقوا کسب کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا) از همدان، حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی، امام جعمه شهر مریانج جمعه، پنجم ماه رمضان در خطبه‌های عبادی-سیاسی نماز جمعه شهر مریانج بیان کرد: اگر کسی به کسب تقوا موفق شد به هدف روزه‌داری نائل شده است و باید در پس رنج‌های ماه مبارک رمضان تقوا کسب کنیم.

وی افزود: ماه رمضان ماه مبارزه با شکم بارگی است که این امر یکی از مشکلاتی است که انسان‌ها را زمین می‌زند، امام رضا‌(ع) می فرمایند:«شکم انبار همه دردها است»‌، تمام دردها ریشه در نوع خوردن دارند و کسی که کم خوراک باشد فکر صاف، روشنی و زلالی پیدا می‌کند.

حجت‌الاسلام رستمی با بیان اینکه ماه رمضان ماه تقواست و خداوند می‌فرمایند که روزه ماه مبارک رمضان برای این واجب شد که شما با‌تقوا شوید، اضافه کرد: یکی از برکات این ماه حرکت به سمت تقوا‌، کمال و پالایش درونی است، در این ماه خداوند شرایط را مهیا کرده است، ماه مبارک رمضان ماه اصلاح اخلاق‌، تعدیل غرایز و پاک کردن رذائل درونی، خوب شدن و جلب محاسن اخلاقی است.

امام جعمه شهر مریانج اذعان کرد: اما بعد حقیقی انسانیت بعد روح و فطری ما است انسان هایی که دچار انحراف می شوند کسانی هستند که غریزه آن ها بر فطرت و عقلشان غالب است شکم او از عقلش او را بهتر راهنمایی می کند شهوت بر او سواراست واجاره مدیریت عقل را به او نمی دهد.

وی ادامه داد: ماه مبارک رمضان، ماهی است که با فرصت زیبایی که خداوند برای ما فراهم کرده بتوانیم عقل را بر شهوت غالب کنیم  و بهترین فرصت را برای ما فراهم کرده ، هر نفسی که می کشیم که صورت می گیرد وحتی اگر ذکری نگوییم برای تو ثواب تسبیح نوشته می شود.

این مقام مسئول بیان کرد: کسی که دنبال روزی حلال است مانند مجاهد در راه خداوند است، انسانی که عفت چشم و شکم دارد مواظب وارادت جسم و روحش است چنین انسانی در مقام شهدا است ماه طلب حلال است و حلال خوری کمک به دین داری است.

حجت‌الاسلام رستمی عنوان کرد: ماهرمضان همچنین ماه اخلاص است، حضرت فاطمه(س) در خطبه فدکیه می‌فرماید:« خداوند روزه را برای اخلاص واجب کرد، چون روزه عبادت خاموش است»، روزه مانند نماز در حرکت و ذکر نیست و روزه عبادت منفی است به آن معنا که ما با کارهایی که پرهیز می‌کنیم دست به عبادت می‌زنیم، روزه‌دار در معرض اخلاص و محبوبیت نزد خداوند است.

captcha