کد خبر: 3802303
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۳
در پی توهین آمریکا به سپاه پاسداران صورت می‌گیرد؛

نصب آرم سپاه بر سر در ادارات و مراکز دینی ـ مذهبی همدان

گروه سیاست و اقتصاد ــ مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان بیان کرد: این مجموعه به همراه مراکز دینی ـ مذهبی استان از امروز تا نیمه شعبان، پرچم آرم سپاه را بر سر در ادارات خود نصب خواهند کرد.

نصب پرچم آرم سپاه بر سر در ادارات و مراکز دینی و مذهبی همدانبه گزارش ایکنا از همدان، حجت‌الاسلا‌م‌والمسلمین علی دشتکی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان، سه‌شنبه، 20 فروردین‌ماه در جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت‌های مذهبی با موضوع ایام شعبانیه اظهار کرد: رجب ماه نزول رحمت الهی است.
وی افزود: بر اساس فرهنگ دینی و اسلامی، یکی از مشخصه‌های ماه رجب، ریزش رحمت الهی است که در این میان بارش باران یکی از رحمت‌های خداوند است که باید شکرگزار آن بود.
دشتکی ضمن همدردی با سیل‌زدگان کشور عنوان کرد: پیشنهاد می‌شود هزینه‌های برگزاری جشن اعیاد شعبان و دهه مهدویت توسط مساجد، هیئات مذهبی و مراکز دینی به سیل‌زدگان کشور اختصاص یابد.
مدیر‌کل تبلیغات اسلامی استان همدان با بیان اینکه امام حسین(ع) پاسدار اسلام بود ادامه داد: نامگذاری میلاد باسعادت امام حسین(ع) به نام روز پاسدار به حق و شایسته است چرا که ایشان پاسدار اسلام بوده‌اند.
وی با اشاره به اینکه امروز سپاه، پاسدار انقلاب و عصاره نظام توحیدی و و ولایی امروز انقلاب اسلامی است افزود: همانگونه که امام خمینی(ره) فرمودند اگر سپاه نبود، این کشور نیز نبود، این سخن توسط امام(ره) 3 دهه پیش گفته شده است این در حالی است که دشمن امروز به دور اندیشی و حکمت این سخن پی برده است.
دشتکی با بیان اینکه نقشه‌های 40 ساله دشمن علیه ایران در اجرا با شکست روبرو شده است افزود: امروز دشمن با توسل به توطئه و نقشه‌های مختلف به دنبال اختلاف، تفرقه و تقسیم جغرافیایی کشور‌های اسلامی است.
وی گفت: امروز دشمن به این نتیجه رسیده است که جمهوری اسلامی ایران مانع از عملیاتی شدن نقشه‌های آنها است و در این بین سپاه به عنوان مانع اصلی و اساسی و یک نهاد کاملا ولایی و رسوخ ناپذیر در برابر اهداف شوم آنها ایستاده است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان ادامه داد: امروز جبهه کفر به این نتیجه رسیده است که فرماندهی جبهه حق توسط مقام معظم رهبری و قدرت و یدبیضایی ولی امر مسلمین جهان، سپاه است به آن جهت متوسل به بستن انواع تهمت و افترا به این نهاد ولایی شده است.
وی افزود: دشمن به خوبی فهمیده است که امام حسین(ع) آن روز برای حفظ اسلام، تمام هستی خود را فدا کرد، امروز نیز سپاه برای حفظ اصول و ارزش‌های اسلامی تمام هستی خود را به کف گرفته و در مقابله با طاغوت و جبهه باطل با پشتیبانی رهبری می‌تازد.
مدیر‌کل تبلیغات اسلامی استان با بیان اینکه شهید حججی و همدانی‌ها دقیقا همان هدف و مسیر امام حسین(ع) را طی کردند ابراز کرد: دشمن امروز از شدت عصبانیت در برابر حرکت توفنده، حیات بخش و الگویی سپاه و شهدا درمانده است .
دشتکی اظهار کرد: اداره تبلیغات اسلامی، مراکز دینی و مذهبی استان از امروز تا نیمه شعبان پرچم آرم سپاه را بر سر در ادارات خود نصب خواهند کرد و این بدان معنا است که جایگاه اجتماعی سپاه در قلب مردم است.
انتهای پیام

captcha