ارسال 4000 اثر از دانش‌آموزان کشور به دبیرخانه جشنواره «رسانش»
کد خبر: 3909776
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۲

ارسال 4000 اثر از دانش‌آموزان کشور به دبیرخانه جشنواره «رسانش»

دبیر جشنواره ملی رسانش خبر داد: جشنواره رسانه‌های دانش‌آموزی «رسانش» در دومین سال برگزاری خود مورد اقبال دانش‌آموزان قرار گرفت و بیش از 4 هزار اثر رسانه‌ای به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.

ارسال 4000 اثر از دانش‌آموزان کشور به دبیرخانه جشنواره «رسانش»به گزارش ایکنا از همدان، محمدصالح جباری، دبیر جشنواره ملی رسانش، با اشاره به برگزاری جشنواره دانش‌آموزی «رسانش» اظهار کرد: جشنواره رسانه‌های دانش‌آموزی «رسانش» در دومین سال برگزاری خود مورد اقبال دانش‌آموزان قرار گرفت و بیش از 4 هزار اثر رسانه‌ای به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.
وی گفت: «رسانش» تنها جشنواره رسانه‌های دانش‌آموزی در کشور است و به همت اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان از سال 1397 کار خود را آغاز کرده است.
دبیر جشنواره ملی «رسانش» تصریح کرد: دومین دوره جشنواره ملی رسانه‌های دانش‌آموزی با عنوان «رسانش» و با شعار «رسانش؛ خیزش هوشمندانه نوجوان در دنیای رسانه» ویژه دانش‌آموزان مقاطع متوسطه اول و دوم برگزارشد.
وی به قالب‌های جشنواره اشاره و بیان کرد: جشنواره در مقطع متوسطه اول شامل نشریات مکتوب (تک‌برگی، مجلد)، روزنامه‌ دیواری و قطعات صوتی (رادیو مدرسه، پادکست) برگزار شد.
جباری ادامه داد: دانش‌آموزان مقطع متوسطه دوره دوم آثار خود را در بخش‌های نشریات مکتوب، نشریات الکترونیک، اینفوگرافی، روزنامه‌ دیواری، قطعات صوتی، فضای مجازی و فیلم و مستند تولید نموده و به دبیرخانه جشنواره مستقر در همدان ارسال کردند.
وی گفت: اولین رسالت «رسانش» ایجاد محملی برای ورود دانش‌آموزان به فضای رسانه‌ای است و به نظر می‌رسد جشنواره گام‌های خود را در این زمینه محکم و با موفقیت برداشته است.
دبیر جشنواره ملی «رسانش» افزود: علی‌رغم مشکل کرونا و عدم حضور دانش‌آموزان در ترم دوم در مدارس، در بخش‌های مختلف جشنواره، بیش از 4000 اثر توسط دانش‌آموزان تولید شده است که هم کار داوری را مشکل کرد و هم از طرفی باعث امید دوچندان ما برای ادامه کار شد.
جباری افزود: در این دوره دانش‌آموزان در کارگاه‌های آموزشی نیز شرکت خواهند کرد و در واقع باشگاه مهارت‌های رسانه‌ای ایجاد خواهد شد.
دبیر جشنواره ملی «رسانش» گفت: متاسفانه مجموعه‌های رسانه‌ای و حتی فرهنگی در استان همدان تا کنون هیچ کمک و حمایتی نسبت به رسانش نداشته‌اند، به عنوان مثال صدا و سیمای استان می‌توانست با ورود به این عرصه به طور جدی به ارتقای سواد و مهارت‌های رسانه‌ای نوجوانان استان کمک کند اما علیرغم درخواست دبیرخانه و مذاکرات حضوری تا کنون کمترین اقدامی مشاهده نکرده‌ایم.
وی گفت: از همه دغدغه‌مندان در حوزه رسانه دعوت می‌کنم تا با ورود به این جشنواره و یاری رساندن دبیرخانه کمک کنند تا «رسانش» بتواند به رسالت حقیقی خود عمل کرده و دانش‌آموزان کشور را هر چه قوی‌تر و غنی‌تر در این حوزه آموزش داده و تجهیز کند.

انتهای پیام
captcha