به گزارش ایکنا از همدان، آیتالله حبیبالله شعبانی امام جمعه و نمایند ولیفقیه در استان، امروز نهم مردادماه، در جلسه شورای فرهنگی و گسترش فعالیتهای قرآنی در همدان، اظهار کرد: سند قرآنی حاصل زحمات قرآنیان استان است که از سال ۹۶ شکل گرفت و به سایر استانها به عنوان سند الگو ابلاغ شد که هدف اصلی آن آشنایی جامعه با قرآن است.
وی افزود: با توجه به اینکه در کل کشور سندهای زیادی نوشته میشود اما در مرحله اجرا با ضعفهای زیادی مواجه است،سند قرآنی نیز یک سند قابل توجهی است که با کمک مجموعههای مختلف قرآنی صورت گرفته است، متاسفانه تا کنون از این مجموعهها هیچ حمایتی نشده است یعنی هم اجزای فعالین قرآنی و هم سندی که یک پایه از سند دستگاهها هستند حمایت نمیشود.
شعبانی، با اشاره به اهمیت پرداختن به فرهنگ در جامعه، تصریح کرد: همانگونه که اجرای برنامههایی همچون پیادهروی اربعین و پویش مداحی در جامعه که به توسعه فرهنگ دینی کمک میکند قرآن نیز در کم کردن آسیبهای اجتماعی نقش بسیار مهمی دارد و همچنین قرآن میتواند به توسعه فرهنگ جامعه دینی عمل کند.
وی با اشاره به این نکته که وقف قرآنی در استان وجود ندارد، ادامه داد: گاهی ممکن است که موقوفه خاص قرآن نباشد اما در وقفیات ذکر شده باشد برای کار خیر و ما قرآن را در راس کار خیر بدانیم و از این وقفیات در این راه نیز استفاده شود.
نماینده ولی فقیه در استان گفت: قرآنیان استان با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی جلساتی را تدارک ببینند برای اختصاص بودجه در اجرای سند قرآنی، با توجه به اینکه در استان منابع پایدار برای فرهنگ که مردمی باشد وجود ندارد در برخی استانها یک سری موسسات تولیدی وجود دارد که درآمد آن صرف فرهنگ میشود بنابراین در استان ما به غیر از بودجه سالانه به منابع پایدار برای این امر مهم نیاز است.
انتهای پیام