کد خبر: 4300542
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۸

آیین بزرگداشت روز همدان برگزار می‌شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان از برگزاری ویژه‌برنامه بزرگداشت «روز همدان» با عنوان «همدان سرزمین کهن» در سوم شهریورماه خبر داد.

سیدمحمدرضا جوادی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدانبه گزارش ایکنا از همدان، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان؛ سیدمحمدرضا جوادی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، اظهار کرد: آیین بزرگداشت «روز همدان» دوشنبه سوم شهریورماه از ساعت ۱۷ تا ۱۹ در محوطه آرامگاه بوعلی‌سینا برگزار می‌شود.

وی افزود: در این آیین بخش‌های متنوعی همچون اجرای موسیقی، معرفی کتاب با محوریت همدان، خوانش شعر در وصف این شهر و برنامه‌های شاد و مردمی پیش‌بینی شده است.

جوادی با اشاره به نشست خبری «انجمن مفاخر» در تهران بیان کرد: در این نشست از پوسترهای ویژه روز بوعلی سینا و روز همدان رونمایی خواهد شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان بیان کرد: تجلیل از دو چهره برجسته در حوزه همدان‌شناسی نیز از جمله بخش‌های شاخص این برنامه فرهنگی خواهد بود.

انتهای پیام
captcha