کد خبر: 4206375
تاریخ انتشار : ۰۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۵:۲۷
همزمان با ماه مبارک رمضان

برگزاری ۵۰ محفل قرآنی در مراکز جامعةالقرآن همدان

مدیر واحد خردسالان جامعة‌القرآن‌ همدان با بیان اینکه طبق برنامه در همه مراکز جامعةالقرآن استان محافل قرآنی را در ماه رمضان داریم، گفت: پیش بینی ما برگزاری 50 محفل قرآنی است.

طاهره روشنیان، ‌مدیر واحد خردسالان جامعة‌القرآن‌ همدانطاهره روشنیان، ‌مدیر واحد خردسالان جامعة‌القرآن‌ همدان، در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، با اشاره به برنامه‌های جامعة‌القرآن‌ همدان در ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: در ایام ماه رمضان محافل قرآنی و معرفی شاخص‌های قرآنی مرکز انجام می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری محافل قرآنی، افزود: یکی از برنامه‌های مرکز برگزاری محفل قرآنی با حضور حافظان جزء 30 به همراه مادرانشان بود که در این برنامه حافظان تلاوت داشته و یک حافظ کل قرآن نیز به همراه مادر در برنامه حضور داشت و در خصوص نحوه حفظ و موفقیت خود برای حاضران توضیح داد.

‌مدیر واحد خردسالان جامعة‌القرآن‌ و همدان یکی دیگر از برنامه‌های در نظر گرفته شده را دعوت از حافظان قرآن برای شرکت گروهی در مسابقه بزرگ قرآنی استان برشمرد و گفت: قرار است برنامه افطاری روزه اولی‌های این مرکز قرآنی برگزار شود،در حال حاضر نیز در مرکز امام حسن مجتبی(ع) برنامه افطاری ساده انجام شد.

وی با اشاره به  اینکه در ایام تعطیلات مرکز نیز تعطیل است،  افزود: برنامه احیای شب‌های قدر در ایام شب‌های قدر و شهادت مولی الموحدین حضرت علی(ع) ویژه قرآن آموزان این مرکز برگزار می‌شود.

روشنیان با بیان اینکه طبق برنامه در همه مراکز جامعةالقرآن استان محافل قرآنی در ماه رمضان برگزار می‌شود، افزود: پیش بینی ما برگزاری 50 محفل قرآنی است. یکی از برنامه‌های ما با توجه به اجرای طرح مسطورا تلاوت 7 آیه قرآن به گویش‌های مختلف در نقاط مختلف استان است.

 ‌مدیر واحد خردسالان جامعة‌القرآن‌ همدان با اشاره به اینکه در ایام ماه رمضان اعزام قاری به برنامه‌های مختلف از سوی جامعةالقرآن انجام می‌گیرد، بیان کرد: پیش بینی می‌شود بیش از 2 هزار نفر از برنامه‌های جامعةالقرآن همدان در ایام ماه مبارک رمضان بهره‌مند شوند.

انتهای پیام
captcha