کد خبر: 4217874
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۷

برگزاری محافل قرآنی به نیابت از شهید جمهور و شهدای خدمت در مساجد همدان

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان همدان از برگزاری محافل قرآنی يادبود شهدای خدمت در سطح کانون‌های مساجد استان خبر داد و گفت: محافل انس با قرآن کريم، ختم قرآن و اهدای ثواب آن به روح شهدای خدمت از ديگر برنامه‌های مساجد استان است.

محافل قرآنی به نیابت از شهید جمهوربه گزارش ایکنا از همدان، به نقل از روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان همدان، حجت‌الاسلام علی عزیزی، مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان همدان گفت: مراسم بزرگداشت شهید جمهور و شهدای خدمت در بسیاری از مساجد و کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان همدان امروز سوم خرداد بعد از نماز مغرب و عشاء برگزار می‌شود.

وی افزود: برپایی محافل انس با قرآن کریم، زیارت عاشورا، قرائت سوره یاسین، ختم قرآن و صلوات در مساجد و کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان همدان در پی شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی توسط بچه‌های مسجدی برگزار و ثواب آن به روح شهدای خدمت اهدا می‌شود.

عزیزی افزود: برگزاری مراسم سوگواری و عزاداری در مساجد و نشست‌های بصیرتی ویژه جوانان و نوجوانان با موضوع سیره زندگی شهدای خدمت، برپایی ایستگاه‌های صلواتی در قالب پخش چای و شربت  و سیاه پوش کردن فضای  مساجد  از دیگر برنامه‌های کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان همدان، با اشاره به اینکه  آیت الله رئیسی در راه خدمت به کشور و ملت خودش تا پای جان ایستاد و به پاداش تلاش مجاهدانه خود رسید، گفت: خانواده بزرگ مسجدی ها در قالب کانون‌های فرهنگی هنری مساجد باید یاد و خاطره این مجاهد خستگی ناپذیر را حفظ کنند.

انتهای پیام
captcha