کد خبر: 4274056
تاریخ انتشار : ۰۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۲

امروز مقاومت اسلامی مانع رشد غده سرطانی در منطقه است

نماینده ولی فقیه در استان همدان گفت: امروز اگر مقاومت اسلامی، غزه، حزب‌الله و یمن و همه آنها که در خط مقدم این جبهه هستند، نبودند این غده سرطانی متوقف نمی‌شد و همه منطقه را فرا گرفته بود.

آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی نماینده ولی فقیه در استان همدانبه گزارش ایکنا از همدان، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی موثقی، نماینده ولی فقیه در استان همدان، امروز ۸ فروردین‌ماه در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه روز قدس در همدان اظهار کرد: امام خمینی(ره) مسئله حمایت از فلسطين را با این عنوان که پاره تن اسلام است مطرح کردند و این مسئله فقط مربوط به جمهوری اسلامی نیست بلکه مربوط به کل جهان اسلام است، در فقه این موضوع با مسئله دار‌الاسلام مطرح می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه مرزهای اسلام عقیدتی است، افزود: از منظر قرآن کریم و روایات امت اسلامی یک امت واحده است. در فقه دینی ما چه در اعتقادت اهل تسنن چه اهل تشیع، دفاع از مسلمانی که در هر کجا مورد هجمه قرار گرفته است واجب است. علاوه بر این دفاع از فلسطین منافع ملی کشورها را در بر دارد و این مسئله اهمیت حمایت از فلسطین را دوچندان می‌کند.

شعبانی گفت: امروز اگر مقاومت اسلامی، غزه، حزب‌الله و یمن و همه آنها که در خط مقدم این جبهه هستند، نبودند این غده سرطانی متوقف نمی‌شد و همه منطقه را فرا گرفته بود.

وی با اشاره به اینکه امروز به مسئله فلسطین باید نگاهی همچون نگاه حضرت زینب(س) داشت، گفت: همانطور که حضرت زینب(س) بعد از واقعه عاشورا گفت ما رأیت الا جمیلا، در واقعه امروز غزه و فلسطین هم اینطور است، ما نباید فقط ویرانی‌های غزه را ببینیم بلکه حیات تنگ‌ رژیم را هم باید ببینیم، فقط خانه‌های خراب غزه را نبینیم آبروی رفته رژیم صهیونیستی را هم باید دید، در کنار تمام تلخی‌ها زیبایی‌هایی هست.

نماینده ولی فقیه در استان گفت: گاهی شعارهای قومیتی داده می‌شود، خوشبختانه اخیرا با هوشیاری و اقدام به موقع مردم ارومیه این توطئه شکسته شد. مسئله وحدت اهمیت بسیار ویژه‌ای دارد، دوگانه اسلام و ایران غلط است، ایران به اسلام و اسلام به ایران خدمات زیادی کرده است، نباید اجازه سوء استفاده در این موضوع را داد.

شعبانی ضمن گرامیداشت شهدای نماز جمعه همدان در سال ۱۳۶۱ بیان کرد: در نماز جمعه همدان در سال ۱۳۶۱ که به اقامت آیت‌الله نوری همدانی اقامه شد و مورد حمله رژیم بعث قرار گرفت، تنها نماز جمعه‌ای بود که در سطح کشور بمباران شد و صدها شهید و مجروح به جا ماند.

 وی هم‌چنین ابراز کرد: مبلغ زکات فطره امسال برای هر نفر ۷۵ تا ۸۰ هزار تومان مشخص شده است، هم‌چنین آزاسازی زندانیان در همدان در حال انجام است امیدواریم با کمک خیرین زندانیان جرائم غیر عمد به آغوش خانواده بازگردند.

 

انتهای پیام
captcha