کد خبر: 4276596
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۴
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالحسین(ع) همدان:

هنر امروز باید صدای مظلومیت مردم غزه را به گوش همه برساند

حجت‌الاسلام والمسلمین الیاس نجاری با بیان اینکه در حال حاضر هنرمند متعهد نباید نسبت به کودکان مظلوم غزه و فلسطین بی‌تفاوت باشد، گفت: امروز، هنر این است که صدای گریه و مظلومیت مردم فلسطین را به گوش همه برساند.

حجت‌الاسلام الیاس نجاری، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالحسین(ع)به گزارش ایکنا از همدان، حجت‌الاسلام والمسلمین الیاس نجاری، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالحسین(ع) همدان، 26 فروردین‌ماه در مراسم گرامیداشت هفته هنر انقلاب اسلامی در سالن شهید آوینی اظهار کرد: برگزاری چنین مراسمی نشان از فرهنگ و هنر بالای استان همدان است. هر هنری یک دنیاست و هر هنرمندی یک دنیای بزرگ برای خود دارد.

وی به یکی از تعابیر مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: هنر یک موهبت، یک گوهر و یک عطیه الهی است و این زیباترین تعبیر مقام معظم رهبری از هنر است.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالحسین(ع) همدان ادامه داد: هنرمند ذیل رحمت خداوند قرار گرفته است. صدای هنر و هنرمند، بالاترین و گویاترین صداها و مطابق با فطرت انسان‌هاست. به همین دلیل، در هر نقطه از دنیا که باشید هنر زبانی برای فهمیدن مسائل اقتصادی، فرهنگی و حتی سیاسی و اقتصادی دارد. با هنر ذهن‌ها روشن می‌شود و می‌توان شبهات را برطرف کرد.

وی در ادامه به جلسات دیدار مقام معظم رهبری با شاعران اشاره کرد و گفت: ایشان به شاعران توصیه کردند که باطن شاعر در شعر اثر دارد؛ هر چقدر که باطن پاکیزه باشد، شعر پاکیزه می‌شود و دل پاک، هنر پاک و دل زلال، هنر زلال تولید می‌کند.

نجاری با اشاره به مفاهیم هنر و زمان اظهار کرد: این زمان بهترین زمان است، زیرا زنده‌کننده مفاهیمی است که باید در ذهن مردم بماند، هنر باید متعهد باشد و انسان را به سمت خدا و ارزش‌های خدا سوق دهد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالحسین(ع) همدان در پایان گفت: در حال حاضر هنرمند متعهد نباید نسبت به کودکان مظلوم غزه و فلسطین بی‌تفاوت باشد. امروز، هنر این است که صدای گریه و مظلومیت مردم فلسطین را به گوش همه برساند.

انتهای پیام
captcha