کد خبر: 4279750
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۴
در سال گذشته

عدم درج قیمت؛ مهم‌ترین تخلف گزارش شده در همدان

مدیر کل تعزیرات حکومتی استان همدان بیان کرد: عدم درج قیمت، مهم‌ترین تخلف گزارش شده در بین اصناف در سال گذشته بوده است.

مرضیه یونسی، مدیر کل تعزیرات حکومتی استان همدانمرضیه یونسی، مدیر کل تعزیرات حکومتی استان همدان، در گفت‌وگو با ایکنا از همدان‌، اظهار کرد: در سال گذشته به ۱۳ هزار و ۷۰۰ پرونده تخلفات در این استان رسیدگی شده است که مهم‌ترین آنها عدم درج قیمت بر روی کالا بود.

وی افزود: گرانفروشی، کم فروشی، عدم اجرای تکالیف، تقلب، فروش کالای تاریخ مصرف گذشته و عدم ارائه فاکتور از جمله مهم‌ترین تخلفات گزارش شده در سال گذشته بوده است.

یونسی با اشاره به اینکه در سال گذشته ۸۵۳ اکیپ فعال بوده است، گفت: ۶ هزار و ۳۷۲ مورد بازرسی نیز از واحدهای مختلف انجام گرفته است. مبلغ جریمه گزارش شده در سال گذشته ۹ میلیارد و ۸۲۷ میلیون تومان بوده که بیش‌ترین تخلف گزارش شده در بخش کالا و خدمات بوده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان یادآور شد: ۱۱ هزار و ۷۲۴ پرونده در بخش کالا و خدمات، ۱۳۹۰ پرونده در حوزه قاچاق کالا و ارز، ۵۸۲ مورد در حوزه بهداشت دارو و درمان، ۱۸۲ پرونده نیز در حال حاضر موجود و در حال بررسی است.

وی یادآور شد: در سال گذشته هفت طرح مهم با عناوین طرح نظارتی عید نوروز و ماه مبارک رمضان، طرح نظارتی ویژه نانوایی‌ها، طرح نظارتی ویژه ماه محرم، طرح نظارتی ویژه اربعین، طرح نظارتی ویژه مهار تورم، طرح نظارتی آغاز سال تحصیلی و طرح نظارتی ویژه جهش تولید با مشارکت مردم اجرا شده است.

انتهای پیام
captcha