کد خبر: 4286676
تاریخ انتشار : ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۸

دعای عرفه در بیش از ۲۰۰ نقطه از همدان برگزار می‌شود

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان همدان از برگزاری دعای عرفه در بیش از ۲۰۰ نقطه از استان همدان خبر داد.

دعای عرفهحجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اصغر گرجی، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان همدان، در گفت‌‌وگو با ایکنا از همدان، ضمن گرامیداشت یاد امام خمینی(ره) و شهدای ۱۵ خرداد، درباره برنامه‌های روز عرفه، اظهار کرد: درباره شأن و منزلت روز عرفه در روایات آمده است هر کس توفیق استفاده از ماه رمضان و شب‌های قدر را نداشته باشد این امکان وجود دارد که در روز عرفه آمرزیده شود و این جایگاه روز عرفه را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: در بیش از ۲۰۰ نقطه از استان همدان دعای عرفه با حضور مؤمنان همدانی زمزمه خواهد شد در این مراسم مادحین به مداحی و وعاظ به سخنرانی پیرامون جایگاه والای این روز و دعای عرفه خواهند پرداخت.

گرجی با تاکید بر اینکه دعای عرفه دارای مضامین بسیار والایی است، افزود: این مضامین توسط روحانیون در مراسم برگزاری دعای عرفه تشریح خواهد شد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان همدان گفت: در شهرستان همدان در ۵۰ نقطه از جمله امامزاده عبدالله، مزار شهدا، بوستان مردم و امامزادگان دیگر دعای عرفه برگزار می‌شود. همچنین در شهرستان ملایر در بیش از ۲۰ نقطه از جمله مسجد فاطمیه برگزار می‌شود.در شهر نهاوند در بیش از ۱۵ نقطه، در شهرستان بهار در بیش از ۴۰ نقطه در تویسرکان ۱۵ نقطه، اسدآباد ۱۶ نقطه و ... این دعا برگزار خواهد شد.

اهم مکان‌هایی که دعای عرفه در آنها برگزار می‌شود مساجد جامع و مساجد محوری بخش‌ها و در بیش از ۲۵ گلزار شهدای استان و در در بیش از ۲۰ نقطه از فضاهای تفریحی و در بیش از ۳۰ بقعه متبرکه مفتخر به برگزاری دعای عرفه هستند.

گرجی در پایان گفت:مواردی که بیان شد فقط برنامه‌هایی هستند که توسط متولیان اطلاع رسانی شده‌اند، قطعا برنامه دعای عرفه در شهرها و روستاهای مختلفی هم برگزار می‌شود که اطلاع رسانی فقط در همان محدوده انجام گرفته و در لیست برنامه‌های اعلام شده ما قرار نگرفته است.

انتهای پیام
captcha