کد خبر: 4293721
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۸
امام جمعه موقت همدان:

حضور رهبری در حسینیه امام(ره) امید دشمن را ناامید کرد

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن فاضلیان با تأکید بر اینکه دشمنان شایعات و فتنه‌های زیادی را علیه رهبری شروع کرده بودند، گفت: شب عاشورا با حضور مقام معظم رهبری در حسینیه امام خمینی(ره) غوغا و عظمتی به پا شد و این حضور همه امید دشمنان را ناامید کرد.

حجت الاسلام سید حسن فاضلیان امام جمعه موقت همدانبه گزارش ایکنا از همدان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن فاضلیان، امام جمعه موقت همدان، 20 تیرماه در خطبه‌های عبادی، سیاسی نماز جمعه همدان، ضمن سفارش نمازگزاران به تقوای الهی با تقدیر از حضور پر شور مردم در مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) اظهار کرد: برگزاری مراسم‌ عزاداری امسال با همراهی هیئت‌های مذهبی، مداحان و اقشار مختلف ملت ایران پرشورتر از سال‌های گذشته و با سر دادن  شعار هیهات منا الذله بود.

وی با اشاره به اقتدار و وحدت ملت ایران در طول 45 سال گذشته افزود: به برکت رهبری داهیانه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای(مدظله العالی) در این سال‌ها از فتنه‌ها و فراز و نشیب‌های زیادی عبور کرده‌ایم.

خطیب جمعه موقت همدان با تأکيد بر اینکه دشمنان شایعات و فتنه‌های زیادی را علیه رهبری شروع کرده بودند، افزود: شب عاشورا با حضور مقام معظم رهبری در حسینیه امام خمینی(ره) غوغا و عظمتی به پا شد و مردم با دیدن رهبرشان اشک شوق ریختند و بیشتر رسانه‌ها هم با قطع برنامه خود حضور رهبر معظم انقلاب را پخش کردند و این حضور همه امید دشمنان را ناامید کرد.

وی با اشاره به جنگ تحمیلی 12روزه رژیم کودک‌کش صهیونیستی با همراهی آمریکای جنایتکار به کشورمان تصریح کرد: دشمنان درصدد براندازی نظام بودند که به لطف خدا و به برکت رهبری، هوشیاری و انسجام مردم و اقتدار و شجاعت نیروهای مسلح نقشه شوم  آنها شکست خورد.

فاضلیان با تأکيد بر ناکامی  آمریکا و رژیم صهیونیستی در حوزه سلاح‌های موشکی و از کار انداختن موضوع هسته‌ای تصریح کرد: آن‌ها دیدند نمی‌توانند به جنگ علیه ایران ادامه دهند و در نهایت آمریکا و رژیم صهیونیستی در برابر ملت ایران تسلیم شدند و درخواست آتش‌بس دادند.

وی اضافه کرد: ناکامی دشمن و پیروزی ایران به معنای دست‌نیافتن دشمن به اهداف‌شان است؛ البته اگر موشک‌های ایران به‌ویژه در روزهای آخر جنگ به مکان‌های حساس رژیم صهیونیستی برخورد نمی‌کرد دشمن همچنان تلاش خود را برای ادامه جنگ تا براندازی ایران ادامه می‌داد.

امام جمعه موقت همدان در ادامه با اشاره به 21 تیرماه افزود: این روز به مناسبت قیام مردم مشهد علیه طرح کشف حجاب در مسجد گوهرشاد در سال ۱۳۱۴  با  عنوان روز عفاف و حجاب نامگذاری شده است.

وی با بیان اینکه حجاب یکی از ضروریات دین است که در آیات و روایات بر آن تأکید فراوان شده است و در همین راستا نیز مسئله حجاب و عفاف به‌عنوان یکی از موضوعات و دغدغه‌های مهم دینى، فرهنگی و اجتماعی مورد توجه همگان بوده است، اظهار کرد: همه تلاش دشمن تضعیف کردن فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه است و ضرورت داد در برابر توطئه دشمنان هوشیار باشیم.

انتهای پیام
captcha