کد خبر: 4320395
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۹

745 فرصت شغلی برای مددجویان همدانی فراهم شد

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) همدان از ایجاد 745 مورد فرصت شغلی برای مددجویان این نهاد خبر داد.

ایجاد اشتغالشهرام عابدی، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) همدان در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، با بیان اینکه اشتغال‌زایی و کمک به خودکفایی از اولویت‌های این نهاد است، اظهار کرد: از ابتدای سال نسبت به پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال‌زایی با همکاری بانک‌های عامل برای طرح‌های کشاورزی، دامداری، قالیبافی، تولید پوشاک، حمل‌ونقل  بار و مسافر، صنایع‌ دستی و...اقدام شد.

وی ادامه داد: در هشت ماهه نخست سال 74 میلیارد 850 تومان تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال پرداخت‌شده است. از وام‌های پرداختی 60 درصد در روستا و 40 درصد در شهر ایجاد اشتغال شده که در زمینه‌های خدمات، صنایع‌ دستی، کشاورزی، دامداری و مشاغل خانگی بوده است.

عابدی با بیان اینکه یکی از اهداف اصلی این نهاد، ایجاد اشتغال تولیدمحور در جهت خودکفا کردن خانواده‌های تحت حمایت است، افزود: در همین راستا در  هشت ماهه نخست با پرداخت تسهیلات خودکفایی به مددجویان 150 نفر از خانواده‌های تحت حمایت به مرحله خودکفایی رسیده و از چرخه حمایتی این نهاد خارج شدند.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد همدان در پایان یادآور شد: در هشت ماهه نخست سال به‌منظور جلوگیری از انحراف طرح‌ها و راهنمایی به‌موقع مجریان طرح‌های اشتغال 22 هزار مورد نظارت انجام‌ شده است.

انتهای پیام
دبیر:
اکرم یوسفی پارسا
captcha