کد خبر: 4324361
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۱

توزیع ۷۰۰ بسته یلدای رضوی در همدان

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان همدان از توزیع ۷۰۰ بسته معیشتی و یلدایی در آستانه شب یلدا در شهرستان‌های نهاوند، بهار و ملایر خبر داد و گفت: این بسته‌ها با مشارکت خادمیاران رضوی، خیرین و کانون‌های محله‌ای و تخصصی، میان خانواده‌های نیازمند و احسان‌پذیر توزیع شد.

سید حسین خوانساری، مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان همدانسید حسین خوانساری، مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان همدان، در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، با اشاره به اجرای برنامه‌های  فرهنگی و معیشتی کانون‌های خدمت رضوی در شب یلدا در شهرستان‌های نهاوند، بهار و ملایر، اظهار کرد: همزمان با فرارسیدن شب یلدا، خادمیاران رضوی با مشارکت خیرین و کانون‌های محله‌ای و تخصصی، برنامه‌هایی را با محوریت ترویج همدلی، مواسات و نشاط اجتماعی در سطح استان اجرا کردند.

وی افزود: در شهرستان نهاوند، به همت خادمیاران رضوی کانون‌های خدمت رضوی، مجموعاً ۷۲ بسته معیشتی و یلدایی میان خانواده‌های احسان‌پذیر توزیع شد. این بسته‌ها با مشارکت کانون‌های محله‌ای اباصالح(ع)، شهید ابوالفتحی، شهدای نهاوند و کانون‌های تخصصی ایثار و شهادت و گروه‌های جهادی تهیه و در میان خانواده‌های نیازمند و دانش‌آموزان احسان‌پذیر توزیع شد.

خوانساری تصریح کرد: بسته‌های توزیع‌شده در نهاوند شامل اقلامی نظیر مرغ، گوشت، روغن، سویا، برنج، رب، قند، چای، ماکارونی به همراه میوه و تنقلات ویژه شب یلدا بوده و ارزش مجموع آن‌ها بیش از ۱۰۸ میلیون تومان برآورد شده است. همچنین مراسم «یلدای شهدایی» با حضور خانواده‌های معظم شهدا، رئیس بنیاد شهید و جمعی از کارکنان این اداره در فرهنگسرای باغ بهشت نهاوند برگزار شد.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان همدان با اشاره به اقدامات انجام‌شده در شهرستان بهار، بیان کرد: در این شهرستان نیز همزمان با شب یلدا، خادمیاران رضوی با کمک خیرین، بسیج سازندگی سپاه و جمعیت هلال‌احمر، تعداد ۴۸۵ بسته معیشتی و یلدایی را در سه مرحله میان خانواده‌های نیازمند و احسان‌پذیر توزیع کردند که ارزش این بسته‌ها بیش از ۴۴۲ میلیون تومان برآورد شده است.

وی ادامه داد:  این بسته‌ها به همت کانون محله‌ای امام خمینی(ره) شهرک فرهنگیان با اهدای یک دستگاه بخاری گازسوز، در آستانه فصل سرما، گرمای خانه یک خانواده کم‌برخوردار را تأمین کرد.

خوانساری همچنین با اشاره به برنامه‌های شهرستان ملایر اظهار کرد: در این شهرستان، کانون‌های خدمت رضوی علاوه بر توزیع ۱۸۰ بسته یلدایی به ارزش ۱۰۰ میلیون تومان میان خانواده‌های نیازمند، با اهدای هدایایی به کودکان یتیم و کم‌برخوردار و برگزاری عصر شعر یلدایی، برنامه‌های فرهنگی متنوعی را اجرا کردند.

وی افزود: برگزاری عصر شعر یلدایی به همت کانون شعر و ادب و با حضور جوانان و نوجوانان، در کنار توزیع بسته‌های معیشتی، تلاشی در جهت احیای سنت‌های حسنه ایرانی ـ اسلامی، تقویت روحیه همبستگی اجتماعی و ایجاد فضای شاد و امیدبخش در میان اقشار مختلف جامعه بود.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان همدان بیان کرد: این برنامه‌ها با الهام از سیره اهل‌بیت(ع) و به نیت حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) اجرا شد و کانون‌های خدمت رضوی استان همدان تلاش دارند در مناسبت‌های مختلف سال، با استمرار این اقدامات، نقش مؤثری در حمایت از اقشار کم‌برخوردار و ترویج فرهنگ همدلی و نوع‌دوستی ایفا کنند.

انتهای پیام
دبیر:
اکرم یوسفی پارسا
captcha