کد خبر: 3874869
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۴

شهادت سردار سلیمانی، وعده ۲۵ ساله‌ نابودی رژیم صهیونیستی را نزدیک‌تر کرد

گروه معارف ـ رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان همدان گفت: شهادت و خون پاک شهید سلیمانی و همراهانش زمینه ساز قیام ملت‌های منطقه علیه ظلم و ستم و وعده ۲۵ ساله‌ای که رهبر فرزانه ما در محو رژیم منحوس صهیونیستی جغرافیای منطقه را دادند نزدیکتر خواهد کرد.

شهادت سردار سلیمانی، وعده ۲۵ ساله‌ نابودی رژیم صهیونیستی را نزدیک‌تر کردحجت‌الاسلام علی مراد کیانی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان همدان در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، اظهار کرد: سردار شهید حاج قاسم سلیمانی سیدالشهدا جبهه مقاومت است.
وی گفت: سردار سلیمانی نمونه بارز آیه «انَّ اللَّهَ اشْتَرَى مِنَ الْمُؤْمِنِينَ أَنْفُسَهُمْ وَأَمْوَالَهُمْ بِأَنَّ لَهُمُ الْجَنَّةَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَيَقْتُلُونَ وَيُقْتَلُونَ وَعْدًا عَلَيْهِ حَقًّا فِي التَّوْرَاةِ وَالْإِنْجِيلِ وَالْقُرْآنِ وَمَنْ أَوْفَى بِعَهْدِهِ مِنَ اللَّهِ؛ همانا خدا جان و مال اهل ایمان را به بهای بهشت خریداری کرده، آنها در راه خدا جهاد می‌کنند پس (دشمنان دین را) به قتل می‌رسانند و (یا خود) کشته می‌شوند، این وعده قطعی است بر خدا و عهدی است که در تورات و انجیل و قرآن یاد فرموده، و از خدا با وفاتر به عهد کیست»(توبه/ آیه 11) است.
کیانی ادامه داد: آنچه از ظاهر آیه بالا برداشت می‌شود این است که کلمه «اشتری» فعل ماضی است و از گذشته خبر می‌دهد یعنی خداوند جان و مال مومنین(شهدا) را از قبل خریده است.
این فعال فرهنگی در ادامه بررسی این آیه گفت: خداوند در این آیه سخن از «می‌خرم» به میان نیاورده بلکه فرموده «خریده‌ام» یعنی شهدا در زمان زندگی بر سر جان و مالشان با خدا معامله کرده‌اند.
کیانی ادامه داد: لذا شاهدیم که برخی از شهدا قبل از شهادت خود، سخن‌ها و خبرهایی از آینده در خصوص شهادت و یا بعضا نحوه شهادت خود می‌دهند و این همان الهاماتی است که از ناحیه خداوند به آنها می‌شود.
وی با بیان اینکه رفتارها، گفتارها و برخی دست‌نوشته‌های سردار سلیمانی حاکی از این اخبار غیبی و الهامات خدایی بر شهدا است، گفت: سردار سلیمانی در مراسم فاطمیه کرمان که هر ساله در آن حضور داشته است، سال گذشته بیان می‌کند که من فاطمیه آینده دیگر من نیستم.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان همدان با اشاره به اینکه نمونه دیگر الهام خبرهایی از سوی خداوند به شهدا را می‌توان در یادداشت سردار سلیمانی هنگام خروجش از سوریه مشاهده کرد.
کیانی ادامه داد: سردار سلیمانی هنگام خروج از سوریه در یادداشتی که ظاهرا برای دخترش نوشته است حامل این پیام است «خدایا مرا پاکیزه بپذیر» یعنی با علم و آگاهی به دیدار معشوق می‌رود.
این فعال سیاسی گفت: آنچه در این یادداشت آمده است که در آخرین جلسه سردار در روز پنج شنبه ۱۲دی ۹۸ با فرماندهان فاطمیون در سوریه دارد را از زبان یکی از فرمانده‌هان فاطمیون می‌خوانیم.
«ساعت 7 صبح، دمشق؛ با خودرویی که دنبالم آمده عازم جلسه می‌شوم، هوا ابری است و نسیم سردی می‌وزد، ساعت 7:45 صبح به مکان جلسه رسیدم، مثل همه جلسات تمامی مسئولین گروه‌های مقاومت در سوریه حاضرند، ساعت 8 صبح همه با هم صحبت می‌کنند، درب باز می‌شود و فرمانده بزرگ جبهه مقاومت وارد می‌شود، با همان لبخند همیشگی با یکایک افراد احوالپرسی می‌کند، دقایقی به گفت‌وگوی خودمانی سپری می‌شود تا اینکه حاج‌ قاسم جلسه را رسماً آغاز می‌کند.
هنوز در مقدمات بحث است که می‌گوید «همه بنویسند، هرچی می‌گویم را بنویسید.» همیشه نکات را می‌نوشتیم، ولی این‌بار حاجی تأکید بر نوشتن کل مطالب داشت. گفت و گفت... از منشور پنج‌سال آینده... از برنامه تک‌تک گروه‌های مقاومت در پنج‌ سال بعد... از شیوه تعامل با یکدیگر... از...کاغذ‌ها پر می‌شد و کاغذ بعدی... سابقه نداشت این حجم مطالب برای یک‌جلسه.
آن‌هایی که با حاجی کار کردند، می‌دانند که در وقت کار و جلسات بسیار جدی است و اجازه قطع‌کردن صحبت‌هایش را نمی‌دهد، اما پنجشنبه اینگونه نبود. بار‌ها صحبتش قطع شد ولی با آرامش گفت: «عجله نکنید، بگذارید حرف من تمام شود.» ساعت 11:40 ظهر و زمان اذان ظهر رسید، با دستور حاجی نماز و ناهار سریع انجام شد و دوباره جلسه ادامه پیدا کرد، ساعت سه عصر شد. حدود هفت ساعت! حاجی هر آنچه در دل داشت را گفت و نوشتیم و پایان جلسه».
کیانی ادامه داد: آنچه از محتوای آخرین جلسه با صراحت بیان شده راهبرد‌ها و برنامه‌های پنج سال آینده جبهه مقاومت است اما آنچه برداشت می‌شود شکست راهبردی نظام سلطه در راس آن آمریکا و صهیونیست‌ها، متحدان منطقه‌ای آنها و جبهه تکفیری و پیروزی جبهه حق یعنی نیروهای مقاومت و مستضعفین منطقه است.
وی گفت: این پیام شاید الهاماتی است که از ناحیه خداوند به این بنده مخلص خدا شده است که شهادت و خون پاک آن بنده خالص خدا و همراهانش زمینه‌ساز قیام ملت‌های منطقه علیه ظلم و ستم شود و وعده ۲۵ ساله‌ای که رهبر فرزانه ما در محو رژیم منحوس صهیونیستی جغرافیای منطقه را دادند نزدیکتر خواهد کرد و قطعا خون افراد پاک و مظلوم بر سلاح‌های مدرن طاغوتیان پیروز خواهد شد و نصرت الهی که وعده اوست که فرمود «الیس الله بصبح قریب» را قطعا نزدیکتر خواهد کرد.

انتهای پیام
captcha