ایرج صالحی، رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در گفتوگو با ایکنا از همدان، از آغاز ساخت پروژه ساختمان ستادی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشکده علوم پزشکی اسدآباد همزمان با دهه مبارک فجر انقلاب خبر داد.
وی افزود: این پروژه بهمنظور تسهیل در ارائه خدمات اورژانسی شهرستان و با توجه به اهمیت شاهراه بودن شهرستان و نیز مسیر عبور زائران کربلا در ایام اربعین به متراژ ۵۴۸ متر مربع آماده خواهد شد.
صالحی گفت: این زمین با پیگیریهای مستمر مسئولین دانشکده و با پیگیریهای نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی و انعقاد قرارداد بین دانشکده و اداره مسکن و شهرسازی به اورژانس ۱۱۵ واگذار شده بود، با ساخت این ساختمان، دانشکده علوم پزشکی دارای ساختمان مرکز مدیریت حوادث جداگانه خواهد بود که واحدهای تخصصی در آن استقرار خواهد شد.
انتهای پیام