به گزارش ایکنا از همدان، حجتالاسلام والمسلمین محمدهادی نظیری، مدیر کل تبلیغات اسلامی همدان، امروز ۱۴ تیرماه، در نشست خبری با اصحاب رسانه، با اشاره به اینکه ماه ذیالحجه ماه امامت و ولایت خاص امیرالمومنین(ع) است، اظهار کرد: در این ماه عید غدیر که اعظم عیاد است قرار دارد و به فرموده امام صادق(ع) روزی با فضیلت تر از غدیر نداریم.
وی افزود: عید غدیر در اندیشه اسلام با عظمت است و همچنین پرداختن به آن در فضای جامعه مهم است، از آنجاکه دین اسلام اجتماعی و جامعه ساز است، در هدایت، مدیریت جامعه و جلوگیری از انحراف امام و ولی نقش محوری و کلیدی را دارد.
نظیری ادامه داد: اداره جامعه اسلامی باید بر اساس منطق و وحی باشد، اگر مدیریت و اداره جامعه از منطق و گفتمان وحی خالی باشد و مدیریت جامعه غیر وحیانی باشد جامعه دچار فساد و انحراف میشود.
مدیر کل تبلیغات اسلامی همدان، با اشاره به اینکه سازمان تبلیغات تاکید بر این باور دارد که کار به معنای واقعی به دست مردم برگردد، تاکید کرد: سازمان تبلیغات یک نقش پشتیبان و راهبر دارد و کنشگر میدان باید خود مردم باشند بنابراین یکی از خلأهای اندیشهای در مدیران کشور ندانستن نقش مردم است.
وی با تاکید به فرموده مقام معظم رهبری که امام خمینی(ره) تحولی در ایران، سطح جهان اسلام و سطح بینالملل ایجاد کرد، افزود: این تحولات را اگر امام(ره) رقم زد ناشی از ایمانی بود که در وجود ایشان بود و این ایمان نشأت گرفته از چهار بعد ایمان به خدا، ایمان به هدف، ایمان به راه و ایمان به مردم بود.
نظیری بیان کرد: در حوزه مأموریت سازمان تبلیغات اسلامی با شکلگیری ستادهای مردمی و راهبرد مردمی سازی تبلیغ به دنبال احیا نقش مردم هستیم؛ در این راستا ستاد مردمی غدیر که در سطح استان بسیار موفق است و در سال ۱۳۹۹ شروع به کار کرد.
وی با بیان اینکه در رویکرد مردمی سازی غدیر جشن ولایت را از درون هیئت و مساجد باید وارد فضای عمومی جامعه کنیم، افزود: در جشنهای امامت و ولایت باید امکان بهرهبرداری عمومیتری از مردم را ایجاد کنیم که در راستای این هدف از سال گذشته شکلگیری جشنهای خیابانی پررنگ شد.
مدیر کل تبلیغات اسلامی همدان گفت: امسال در استان به همت جدی مردم هیئتهای حسینی، موکبها، تشکلهای دینی و قرآنی، مساجد و پایگاههای بسیج و مجموعههای مختلف مردمی که همگی پای کار آمدند شاهد برگزاری ۱۸ کیلومتر جشن بزرگ خیابانی در روز عید غدیر هستیم.
وی افزود: این جشن در سراسر استان در ۹ شهرستان در حال برگزاری است و حتی در غیر مرکز شهرستانها نیز برگزار میشود؛ در سطح استان نیز پیشبینی میشود که ۵۰ درصد از مردم در این جشن شرکت کنند.
وی با اشاره به اینکه نقد بر مسئولین استان در خصوص نحوه مدیریت در برگزاری جشن در بلوار ارم وجود دارد، بیان کرد: متاسفانه مدیران استان که بر آسیبهای این مکان بسیار اعتراض دارند و تاکید بر این نکته که برای این مکان هیچ برنامه فرهنگی صورت نگرفته است و زمانی که یک حرکت عظیم قرار است انجام شود هیچ همکاری و پشتیبانی انجام نمیگیرد.
مدیر کل تبلیغات اسلامی ملایر گفت: از مسئولین استان درخواست داریم برای بسته شدن بلوار ارم و جایگزینی مسیری اقدام کنند و اگر این مکان در روز عید بسته نشود موکبها را با چالش و آسیبهای جدی روبرو میکند و همچنین خانوادهها با مشکل ترافیک روبرو میشوند.
نظیری با اشاره به دیگر برنامههای عید غدیر در استان ادامه داد: حرکت کاروانهای خودرویی و دوچرخهسواری، خطبه خوانی و بازسازی واقعه غدیر در قالب تئاتر خیابانی، پخت و توزیع ۵۰۰ هزار پرس اطعام در این روز انجام میشود، همچنین پخش افطاری برای روزهداران از دیگر برنامهها در این روز است.
وی افزود: از عید قربان تا روز مباهله بیش از ۲ هزار جشن محلی با محوریت مساجد، هیئتها و کانونهای بسیج همراه با نور افشانی، پویش نذر قربانی، پویش آزادسازی زندانی، تهیه جهیزیه برای دختران دم بخت و پویش هر خانه و مغازه یک پرچم برگزار میشود.
انتهای پیام