علیرضا محمدیان، معاون اداری و روابط عمومی کمیته خادمین الشهدای ملایر در گفتوگو با ایکنا از همدان اظهار کرد: بسیاری از شهدای دوران دفاع مقدس شهدای گمنام هستند. این شهدا امروز در مناطق مختلف کشور مدفون شده و گلزار مطهر این شهدا مورد احترام ویژه برای مردم است؛ در شهرستان ملایر 22 شهید گمنام در 10 نقطه این شهرستان مدفون هستند.
وی با تأکید بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه بهویژه نسل جوان امروز بیان کرد: وجود یادمانها، تندیسها و المانهای شهدای گمنام و مراکز فرهنگی به نام این شهدا میتواند در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برای نسلهای آینده تأثیرگذار باشد.
محمدیان تصریح کرد: در این راستا شناسنامه تصویری المانهای شهدای گمنام ملایر به همت گروههای رسانهای و همکاری بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس انجام شده است و این برنامه در آستانه تکمیل فرایند است و قرار است شناسنامه تصویری المانهای شهدای گمنام ملایر بهزودی از شبکههای ملی پخش شود.
وی با اشاره به اینکه پشتیبانی یادوارههای شهدا از دیگر برنامههای کمیته خادمین شهدا بوده است، افزود: برپایی ایستگاههای صلواتی در برنامههای ملی و مناسبتی، موکبها، برگزاری هیئت هفتگی بهصورت کارگاه اخلاق و ذکر توسل در دفتر امام جمعه، برگزاری حلقههای تربیتی، اعتکافهای علمی و دورههای آموزشی و فرهنگی از دیگر برنامههاست.
محمدیان با اشاره به همکاری بیش از یکصد نفر با گروه خادمین الشهدای ملایر یادآور شد: حضور هفتگی در گلزار مطهر شهدا و پذیرایی از زائران، پنجشنبه هر هفته و فعالیت در طرح غنیسازی اوقات فراغت با برگزاری کلاسهای مختلف بخشی از فعالیتهای این کمیته در شهرستان ملایر است.
انتهای پیام