به گزارش ایکنا از همدان، مظاهر مجیدی، دبیر کل دومین کنگره ملی ۸۰۰۰ شهید استان همدان، امروز ۱۳ مهرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه در راستای فرهنگ ایثار و شهادت لازم است شهدای استان را برای نسل امروز معرفی کنیم، اظهار کرد: کنگره ۸ هزار شهید استان رویداد بزرگی است که برای آن تلاشهای زیادی انجام شدهاست.
وی با اشاره به اینکه مأموریت اجلاسیه همزمان با چند برنامه مختلف در سطح استان تداخل دارد، افزود: اولین برنامه اجلاسیه جمعه ۱۴ مهر ماه با برگزاری مراسم قرائت دعای ندبه کشوری در امامزاده عبدالله همدان آغاز میشود، در شهرستان بهار و نهاوند یادواره شهدای پیش اجلاسیه با حضور مقامات رسمی برگزار میشود.
مجیدی ادامه داد: در روز شنبه ۱۵ مهر ماه توزیع ۸۰۰ جهیزیه برای مددجویان کمیته امداد با حضور سردار آزادی، سردار معروفی و سردار حزنی انجام میشود، در همین روز نمایشگاه ملی دفاع مقدس با حضور ۱۲۰ ناشر در محل نمایشگاه بینالمللی افتتاح میشود، این نمایشگاه فرصتی است که مباحث دفاع مقدس را عرضه کرد.
وی تصریح کرد: با توجه به بازخوردهای نمایش فصل شیدایی که بالای ۷۵ درصد مردم اظهار رضایت کردند، برگزاری اینگونه برنامهها قطعا اثرات خود را در جامعه خواهد داشت، بنابراین در تلاش هستیم که با حضور ناشران در این نمایشگاه حدود ۷ هزار اثر را به نمایش بگذاریم. برگزاری چنین نمایشگاه بزرگی در سطح استان باعث میشود مردم از قشرهای مختلف بهره لازم را از آن ببرند.
مجیدی با اشاره به برگزاری برنامههای اجلاسیه کنگره ۸ هزار شهید بیان کرد: این اجلاسیه در ۴ شب برگزار میشود، هر شب ۳ ساعت اجرای برنامه در آن پیش بینی میشود. این برنامه همراه با حضور فرماندهان نظامی و انتظامی، مسئولان کشوری است که بعد از نماز مغرب و عشا در ورزشگاه شهید سلیمانی همدان با ظرفیتی حدود ۴ هزار نفر از قشرهای مختلف برگزار میشود.
وی افزود: یکی از اتفاقات مهم دوران دفاع مقدس که بیانگر نقش مردم همدان است بمباران نماز جمعه بود که ۸ شهید تقدیم انقلاب شد اما مردم همدان اجازه ندادند نماز جمعه تعطیل شود و مجدد اقدام به برگزاری نماز جمعه کردند و این کاری هنرمندانه بود.
دبیر کل دومین کنگره ملی ۸۰۰۰ شهید استان همدان در خصوص تولیدات مکتوب از کنگره اول تا کنگره دوم گفت: ۲۳۷ کتاب تاکنون منتشر شده و حدود ۲۰۰ کتاب دیگر در انتظار چاپ است. همچنین ۴ هزار و ۴۵۹ برنامه مختلف ازجمله یادوارههای شهدا از ابادای آغاز به کار کنگره تاکنون در سطح استان اجرا شده است.
وی تأکید کرد: المانهایی در نقاط مختلف استان به ویژه در مکانهایی که بمباران صورت گرفته در سطح استان ساخته شده و در برخی نقاط باید ساخته شود تا بتوانیم این نقاط را حفظ کنیم، همچنین در معرفی نقش زنان از جمله شخصیتهایی همچون خواهر دباغ باید برنامهای اجرا شود، خانم دباغ به عنوان یک بانوی مسلمان که قبل از انقلاب ۵۵ درصد جانبازی داشت و باز هم در بعد از انقلاب نیز نقش فعالی داشت و فرمانده سپاه شد که از ایشان به عنوان سمیه انقلاب یاد شده است.
مجیدی گفت: در راستای اجرای کنگره، شورای سیاست گذاری تشکیل شد که مسئولین اصلی استان در آن شورا بودند و سیاستهای کلان کنگره در این جلسات بررسی میشد و ستاد اجرایی به ریاست استاندار و برنامههای اجرایی ۲۰۰ عنوان برنامه اصلی کنگره ۸ هزار شهید در این کمیتهها برنامه ریزی شد که بخش زیادی از آنها عملیاتی شدهاست.
دبیر کل دومین کنگره ملی ۸۰۰۰ شهید استان همدان، در پایان گفت: امیدواریم که بتوانیم کنگرهای در خور شأن ۸ هزار شهید استان داشته باشیم و زندگی و روش و منش شهدا را به نسل امروز معرفی کنیم.
انتهای پیام