کد خبر: 4224150
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۷

میزبانی همدان از مرحله نهایی مسابقات قرآن و عترت دانشگاه ملی مهارت

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای همدان از برگزاری سی‌ویکمین جشنواره فرهنگی و هنری قرآن و عترت دانشگاه ملی مهارت خبر داد و گفت: این دوره از جشنواره با حضور 400 دانشجو از سراسر کشور در همدان برگزار می‌شود.

محمدعلی کاظمی رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان همدانبه گزارش ایکنا از همدان، محمدعلی کاظمی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان همدان، امروز ۱۰ تیرماه در نشست خبری سی‌ویکمین جشنواره فرهنگی و هنری قرآن و عترت دانشگاه ملی مهارت(فنی و حرفه‌ای) استان همدان اظهار کرد: مرحله آموزشگاهی و استانی این دور از جشنواره برگزار شده است و مرحله کشوری آن به میزبانی همدان با حضور نفرات برتر دانشجویان از سراسر کشور برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ۷۵۰۰ شرکت‌کننده از سراسر کشور در این جشنواره قرآنی شرکت داشتند که ۴۰۰ نفر به مرحله نهایی راه پیدا کرده‌اند، گفت: 600 دانشجو در سطح استان همدان، در مرحله استانی و آموزشگاهی به رقابت با یکدیگر پرداختند.

کاظمی بیان کرد: این جشنواره در دو بخش کتبی و شفاهی و در 32 رشته‌ از جمله ادبی، قرآنی، فرهنگی و پژوهشی و... برگزار می‌شود که 120 شرکت‌کننده در بخش کتبی و 380 دانشجو در بخش آوایی یا عملی در رشته‌های صوت، ترتیل، قرائت، طراحی، گرافیک تصویرنگاری شرکت دارند. فرآیند داوری با حضور خبرگان دانشگاهی و غیر دانشگاهی انجام می‌شود و در هر رشته سه داور حضور دارند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان همدان با اشاره به اینکه این جشنواره فرصت مناسبی است که همدان به‌عنوان پایتخت فرهنگ و تمدن برای این دانشجویان معرفی شود، اظهار کرد: ۱۳ تیر افتتاحیه طرح در سالن شهید سلیمانی این دانشگاه از ساعت ۹ تا ۱۱ و ۱۶ تیرماه نیز از ساعت 9 تا اختتامیه برگزار می‌شود.

کاظمی ضمن معرفی فعالیت‌های این دانشگاه گفت: دانشگاه ملی مهارت در هفت دانشکده و آموزشکده در استان فعال است، سه آموزشکده در همدان، دو آموزشکده در ملایر، یک آموزشکده در نهاوند و یک دانشکده در اسدآباد مشغول به فعالیت هستند، این دانشگاه به‌عنوان یک دانشگاه نسل چهارم رسالت آن پرورش دانشجوی متخصص و کارآمد است.

وی ادامه داد: تعداد کل دانشجویان این دانشگاه در استان همدان مجموعاً شش هزار دانشجو با تفکیک جنسیتی 50 درصد هستند که از این تعداد چهار هزار دانشجو در آموزشکده‌های همدان و دو هزار دانشجو در شهرستان‌ها مشغول به تحصیل و مهارت‌آموزی هستند. 

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان همدان تأمین نیروی مهارتی در رشته‌های مختلف را از رسالت‌های این دانشگاه برشمرد و گفت: رشته‌های ویژه پسران این دانشگاه بیشتر فنی و رشته‌های مخصوص دختران حرفه‌ای است. فارغ‌التحصیلان این دانشگاه مأموریت‌گرا هستند و کمتر دانشجوی فارغ‌التحصیل آن بیکار است. نزدیک به 85 تا ۹۰ درصد فارغ‌التحصیلان این دانشگاه اشتغال مرتبط با رشته تخصصی خود دارند.

وی بیان کرد: با توجه به رویکردی که اغلب دانشگاه‌ها امروز دنبال می‌‌کنند و به سمت مهارت‌محوری می‌روند و با توجه به اینکه اقتصاد امروز دانش بنیان است، باید به سمتی برویم که تضمین اشتعال را برای دانشجویان همه رشته‌ها فراهم کنیم. رشته‌های طراحی دوخت، تأسیسات، ساخت، تولید برق الکترونیک، خودرو از رشته‌های پرطرفدار این دانشگاه هستند که به نسبت سایر رشته‌ها درصد اشتغال مرتبط بالاتری دارند.

کاظمی یادآور شد: در جوامعی که اشتغال‌های خرد به خوبی شکل گرفته به‌دلیل فراگیر شدن آموزش‌های مهارتی بوده است، از این‌رو این دانشگاه به دنبال تحقق این هدف است.

وی با اشاره‌ به جذب مدرسان و اعضای هیئت علمی در این دانشگاه گفت: جذب اعضای جدید هیئت علمی این دانشگاه از طریق فراخوان وزارت علوم انجام می‌شود که علاوه بر فرآیند علمی، آزمون عملی رشته موردنظر را هم باید بگذرانند، اما مدرسان مدعو با مدرک دانشگاهی و توانمندی در رشته مورد نظر می‌توانند در این دانشگاه به شرط داشتن تخصص و انتقال آن به دانشجویان فعالیت کنند.

انتهای پیام
captcha