کد خبر: 4261636
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۹

مراسم بزرگداشت شهدای عدالت در همدان برگزار می‌شود

مراسم بزرگداشت شهدای عدالت با سخنرانی حجت‌الاسلام قدیانی دادستان انتظامی، امروز، ششم بهمن‌ماه در همدان برگزار می‌شود.

شهدای عدالتبه گزارش ایکنا از همدان، مراسم بزرگداشت شهدای عدالت، حجج‌الاسلام والمسلمین شهید رازینی و شهید مقیسه امروز در همدان برگزار می‌شود.

این مراسم با سخنرانی حجت‌الاسلام قدیانی دادستان انتظامی و دیگر قضات کشور و همچنین با مداحی مصطفی میرزایی برگزار خواهد شد.

مراسم بزرگداشت شهدای عدالت امروز، ششم بهمن‌ماه از ساعت ۱۰ صبح در مکان حسینیه امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

شهید حجت‌الاسلام علی رازینی، نماینده استان همدان در مجلس خبرگان رهبری بود. او از سال ۱۳۶۶ تا اوایل دهه ۹۰ به عنوان حاکم شرع دادگاه ویژه روحانیت فعالیت کرد و از ۱۳۷۳ تا ۱۳۸۳ نیز به مدت ۱۰ سال رئیس کل دادگستری استان تهران بود. قاضی رازینی سابقه ریاست دیوان عدالت اداری (۱۳۸۳ - ۱۳۸۸) و معاونت حقوقی قوه قضائیه (۱۳۸۸ - ۱۳۹۳) را در کارنامه خود دارد. او در انتخابات سال ۱۳۸۵ توانست به دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری راه پیدا کند.

انتهای پیام
captcha