کد خبر: 4319313
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۰

مسابقه سه دقیقه‌ای «کتاب من» در همدان برگزار شد

مسابقه سه‌دقیقه‌ای «کتاب من» ویژه دانشجویان دانشگاه‌های استان همدان و کتابداران برگزار شد.

مسابقه سه دقیقه‌ای «کتاب من»به گزارش ایکنا از همدان، مسابقه سه‌دقیقه‌ای «کتاب من» ویژه دانشجویان دانشگاه‌های استان و کتابداران امروز ۵ آذرماه، به همت جهاددانشگاهی واحد همدان و اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان برگزار شد.

هدف از برگزاری این مسابقه آشنایی و انس دانشجویان با کتاب و به اشتراک گذاشتن تجربه‌های کتابخوانی آنها، تقویت مهارت‌های بیانی و ارتباطی، ایجاد انگیزه برای مطالعه و معرفی کتاب‌های ارزشمند از زبان مخاطبان واقعی بود.

دانشجویان «علی کی‌نژاد» با معرفی کتاب «قدرت شروع ناقص» به عنوان نفر نخست، «مهیا سیفی‌زارعی» با معرفی کتاب «کیمیاگر» به عنوان نفر دوم و «فاطمه نجفی‌نیا» از دانشگاه بوعلی‌سینا با معرفی کتاب «نیم دانگ پیونگ یانگ» به عنوان نفر سوم معرفی شدند.

داوران این دوره از مسابقات مهدی شریفیان، عضو هیأت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه بوعلی‌سینا و  محمد زارعی، کتابدار، پژوهشگر و مدرس حوزه اطلاع رسانی پزشکی بودند.

انتهای پیام
دبیر:
اکرم یوسفی پارسا
captcha