کد خبر: 1387629
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۴
استاندار همدان:

اقتصاد مقاومتی اساسی‌ترین مسیر کمک به کشور و مردم است

گروه سیاسی: یکی از راه‌ها و اساسی‌ترین مسیری که می‌تواند به کشور و نظام و مردم کمک کند اقتصاد مقاومتی است، و اقتصاد مقاومتی با اقتصاد ریاضتی خیلی فرق می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، محمد ناصر نیکبخت یک‌‌شنبه، 25 اسفند در جمع خبرنگاران گفت: سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را مقام معظم رهبری ابلاغ کردند و یکی از راه‌ها و اساسی‌ترین مسیری که می‌تواند به کشور و نظام و مردم کمک کند اقتصاد مقاومتی است، اقتصاد ریاضتی را نمی‌توان نزدیک به اقتصاد مقاومتی دانست، اقتصاد مقاومتی با اقتصاد ریاضتی خیلی فرق می‌کند.

وی افزود: در دیدار با مقام معظم رهبری، ایشان منشور اقتصاد مقاومتی را به تفصیل و به گونه‌ای آموزشی برای همه بیان نمودند، ما همه چیز را مانند پویایی و درون‌زایی به معنای استفاده از همه امکانات، توانمندی‌ها و ظرفیت‌های کشور ادر سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دیدیم.

استاندار همدان بیان کرد: در اقتصاد مقاومتی استفاده از پیشرفت جهانی، تکنولوژی دنیا دیده شده و دانشگاهیان باید به صورت فعال و پویا در آن حضور داشته باشند و برای عملیاتی شدن آن نیاز به همت جهادی است

نیکبخت بیان کرد: در اقتصاد مقاومتی به طور کامل زمینه اقتصادی و توسعه دیده شده است، در آن باید از همه امکانات، ظرفیت‌ها و از تمامی دانش‌ها و نیروی انسانی استفاده شود. در اقتصاد مقاومتی آمادگی پاسخگویی به هر تهدید را خواهیم داشت و اینجاست که مقاوم سازی معنی می‌یابد یعنی باتکیه بر ظرفیت‌ها‌، فرصت‌ها و استفاده از بازارها و پیشرفت جهانی در مقاوم سازی اقتصاد استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر کاری مهم‌تر و اصلح‌تر از اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی نداریم، اظهار کرد: اقتصاد پایه توسعه است، برای مسائل فرهنگی نیز اگر زیر بنا و پیوست اقتصادی وجود نداشته باشد به اهداف خود نمی‌رسد چگونه می‌توان کار فرهنگی برای خانواده‌ای که چند جوان تحصیل کرده بیکار دارد انجام داد؟

این مقام مسئول ابراز کرد: ما باید همزمان و در هر فعالیت اجتماعی و سیاسی کار اقتصادی نیز انجام دهیم تا معیشت، توسعه و اشتغال مردم حل شود در غیر این صورت فعالیت‌های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی ما نیز محقق نمی‌شود و باید تمامی این مسائل در کنار یکدیگر اجرایی شود.

استاندار همدان گفت: من معتقدم امروز مسائل اقتصادی، توسعه و معیشت مردم از عمده نیازهای آنان است وقتی سفره کسی خالی باشد و جوانان بیکار داشته باشد کدام کار فرهنگی اثر گذار است؟

نیکبخت افزود: استان همدان مسئله سیاسی ندارد و مسائل فرهنگی رامی‌توان به علت دارالمجاهدین و دارلمومنین بودن آن به آسانی حل نمود، در واقع مسئله اصلی ما اقتصاد است، مقام معظم رهبری نیز طی چند سال در پیام‌های نوروزی و نامگذاری سال بر اقتصاد تأکید نموده‌اند.

وی ادامه داد: امسال که حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی نام داشت مردم با حضور خود در پای صندوق‌های رأی و در راهپیمایی 22 بهمن حماسه فراموش نشدنی را خلق کردند امروز نیز نوبت مسئولین است که حماسه اقتصادی را در پرتو اقتصادمقاومتی اجرا کنند، کشور ما با اقتصاد مقاومتی بی‌نیاز و در برابر هر تهدید بیمه می‌شود.

نیکبخت بیان کرد:  در این راستا رسانه‌ها نیز باید در کنار مسئولین برای اجرای اقتصاد مقاومتی تلاش کنند، امروز در اقتصاد مقاومتی همه قوا به کمک مردم و دولت آمده که نیاز است در این راستا همه به یکدیگر کمک کنیم و به نتیجه مطلوب برسیم.

captcha