کد خبر: 1395281
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۵

مدیریت جهادی همان از جان خود گذشتن و ایثار است

گروه سیاسی: عضو هیئت علمی مهندسی هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی گفت: مدیریت جهادی همان از جان خود گذشتن و ایثار است که در زمان هشت سال دفاع مقدس بسیاری با انجام این امر به شهادت رسیدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، سید‌محمود‌رضا ‌آقا‌میری، عضو هیئت علمی مهندسی هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی دوشنبه، 25 فروردین به‌مناسبت گرامیداشت روز شهدای هسته‌ای در دانشگاه بوعلی‌سینا اظهار کرد: امروز در این برهه از زمان هر یک از افراد مطابق با حوزه فعالیت خود موظف به پیروی از خون شهدا هستند تا مدیریت جهادی محقق شود.

وی افزود: هر علمی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است اما اینکه علم هسته‌ای از سایر علوم تفکیک می‌شود نشان‌دهنده اهمیت این علم است. در سطح کشور سه دانشکده هسته‌ای وجود دارد اما نزدیک به 9 رشته هسته‌ای در دانشکده‌های مختلف وجود دارد و اگر دانشجویان در این زمینه تلاش کنند، موفقیت‌های بسیاری نصیب کشور می‌شود و در بسیاری از موارد بی‌نیاز می‌شویم.

آقامیری ادامه داد: هر قدر فشار تحریم‌ها افزایش یافت، سرعت رشد علمی ما بیشتر شد به‌گونه‌ای که در حال حاضر دستگاه شتاب‌دهنده که برای درمان سرطان مورد استفاده قرار می‌گیرد در کشور تولید می‌شود.

این مدرس دانشگاه تصریح کرد: فناوری هسته‌ای همان فناوری کنترل و مهار انرژی دوره هسته برای تسهیل زندگی انسان‌هاست و مهندسی هسته‌ای مانند سایر مهندسی‌ها بوده که این مهندسی در امر پزشکی، درمان، صنعت، تولید الکتریسیته کاربرد دارد.

عضو هیئت علمی مهندسی هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه کل جهان نسبت به  کلمه هسته‌ای حساسیت داشته و از آن می‌ترسند، ابراز کرد:  در حالیکه کشور ما در امر پزشکی با استفاده از این علم طی سال‌ها پیشرفت‌های بسیاری داشته و به هیچ وجه در این زمینه طبق فرمایشات مقام معظم رهبری کوتاه نمی‌آییم.

آقامیری گفت: در گذشته کشور آمریکا دو بمب با عنوان «مرد چاق» و «پسر کوچک» ساخت که بعد از دستیابی به این بمب‌ها تصمیم گرفت طرح باروخ را اجرایی کند و برای سایر کشورها محدودیت ایجاد کند و فرصت استفاده از انرژی هسته‌ای را از آنان بگیرد.

وی ادامه داد: معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای یکی دیگر از طرح‌های آمریکا بود که بر اساس این طرح کسانی که انرژی هسته‌ای ندارند مجاز به داشتن انرژی هسته‌ای نیستند در حالیکه به‌طور محرمانه برخی کشورها را در این زمینه حمایت کرد.

این مدرس دانشگاه ابراز کرد: برنامه هسته‌ای را سال‌ها قبل از انقلاب به کشور ما داده بودند اما اولین فعالیت از سال 65 آغاز شد و از این سال به بعد در این حوزه دانشجو پذیرفته شد، آمریکا  103 رآکتور هسته‌ای دارد و در کل جهان 438 رآکتور هسته‌ای فعال است و 33 رآکتور هسته‌ای دیگر به‌زودی به تعداد رآکتورهای جهان افزوده می‌شود.

میرآقایی گفت: کشور ما دارای قدرت و اقتدار بوده و نباید به هیچ وجه از انرژی هسته‌ای بگذریم؛ چرا که بسیاری از مشکلات با انرژی هسته‌ای برطرف می‌شود و به این ترتیب امور درمان تسهیل می‌شود.

captcha