به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از همدان، حجتالاسلام علی دشتکی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان امروز، چهارم آذر در نشست شورای معاونان ادارهکل تبلیغات اسلامی همدان با بیان اینکه با تدبیر حضرت امام خمینی(ه) بسیج مستضفعین در جهت بهرهگیری نظامند از همه ظرفیتها در همان اوایل پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی تشکیل شد، افزود: ریشه بسیج در فرهنگ توحیدی، اسلامی و شیعی است بنابراین فرهنگ بسیجی یک نوع مدیریت دینی و یکی از راهبردهای اساسی و ظرفیت اجتماعی برای توسعه و عمران کشور است و باید صفات حسنه بسیج و بسیجی را در همه ابعاد زندگی خود نهادینه کنیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان با اشاره به جایگاه رفیع بسیج و بسیجی به لحاظ بعد ارزشی بودن آن گفت: حفظ شان و حرمت این جایگاه بسیار مهم است و باید در جهت ارتقا این جایگاه و الگو شدن آن تلاش کرد تا ثمره آن تمام شئون زندگی را دربربگیرد.
وی با بیان اینکه یکی از ستونهای خیمه نظام دینی فرهنگ ایثار است، گفت: بسیج و فرهنگ بسیجی یکی از جلوههای فرهنگ ایثار است.
حجتالاسلام دشتکی با بیان اینکه هرجا که فرهنگ ایثار و بسیجی باشد آن جامعه بهسوی سعادت و حریت رهنمون میشود، گفت: اگر به این مهم توجه نشود آن جامعه دچار ظلم و انحطاط خواهد شد.
وی با تأکید بر اینکه یکی از وظایف دستگاههای فرهنگی ترویج فرهنگ بسیجی است، افزود: یکی از راهبردهای اساسی دنیای بحران زده امروز برای دفع ظلم و ستمها فرهنگ بسیجی است و باید ضمن تلاش د راستای ترویج و همگانی کردن این فرهنگ بهگونهای برنامهریزی شود که از این ظرفیت عظیم در همه زمینهها در استای پیشرفت کشور استفاده بهینه صورت گیرد.
حجتالاسلام دشتکی جایگاه بسیج را یک جایگاه ارزشی برشمرد و داشتن روحیه و تفکربسیجی را در پیشبرد کارها و اهداف نظام اسلامی در بخشهای مختلف فرهنگی، سیاسی، علمی و اقتصادی ضرورت دانست که بهصورت ویژه باید مورد توجه قرارگیرد.