کد خبر: 2847291
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۳
امام جمعه همدان:

مردم با تحقق اقتصاد مقاومتی در برابر توطئه‌های دشمنان ایستادگی کنند

گروه سیاسی: مردم باید با صرفه‌جویی و تحقق اقتصاد مقاومتی در برابر توطئه‌های دشمنان ایستادگی کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، آیت‌الله غیاث‌الدین طه‌محمدی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان جمعه، 24 بهمن‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه همدان، اظهار کرد: مردم تصور نکنند با پیروزی در 22 بهمن دشمن سرکوب شد و کار به پایان رسیده است؛ بلکه مردم بعد از وظیفه شعاری باید به وظیفه شعوری خود عمل کنند.

وی ادامه داد: برای به خاک مالیدن پوزه دشمنان باید صرفه‌جویی را مد نظر قرار دهیم؛ دشمنان قیمت نفت را به زیر 50 دلار کاهش دادند تا ایران را شکست دهند اما مردم باید با صرفه‌جویی و تحقق اقتصاد مقاومتی در برابر توطئه‌های دشمنان ایستادگی کنند.

آیت‌الله طه‌محمدی افزود: کشور ایران برای رسیدن به خودکفایی و مقابله با دشمن کینه‌توز باید اقتصاد مقاومتی را سرلوحه کارها قرار دهد، مردم ایران در زمینه‌های مختلف بسیار اسراف می‌کنند و مصرف بیش از حد مردم در بنزین و بسیاری از اقلام خوراکی به اندازه کشور چین است.

وی با بیان اینکه باید تاریکی‌های زندگی خود را بشناسیم، بیان  کرد: در عالم انسانیت سلسله خوبی‌هایی وجود دارد که از آن به عنوان نور و بدی‌هایی  که به ظلمت تعبیر می‌شود؛ هر آنچه به سعادت ابدی، تکامل انسانی و روح انسان لطمه بزند ظلمت است و هر آنچه انسان را از خاک به افلاک برساند در سلسله نور قرار دارد.

امام جمعه همدان بیان کرد: دوران ستم‌شاهی دوران ظلمت بود و انقلاب اسلامی نورانیت را به ایران بخشید و در این دوران همه مردم ذلیل قدرت شیطانی و رژیم صهیونیستی بودند.

وی با اشاره به اینکه 7 میلیون سیگاری در ایران وجود دارد، تصریح کرد: روزانه 4 میلیارد تومان با کشیدن سیگاربه هدر می‌رود در حالیکه  اگر این میزان پول صرف اقتصاد و سازندگی کشور شود نور است.

وی با اشاره به عقب‌نشینی داعش در سوریه و حضور هواپیماهای ترکیه در یمن افزود: امروز دجال‌های قرن در سوریه و عراق شکست خورده‌اند و سعی دارند این نسخه را برای انقلاب نوپای یمن بپیچند.

آیت‌الله طه‌محمدی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران در یمن نیز شکوفا شده است، عنوان کرد: امروز دشمنان به دست و پا افتاده و از این مسئله نگران هستند و با انتقال القاعده و داعش به یمن می‌خواهند طعم شیرین پیروزی انقلاب را در کام مردم یمن تلخ کنند.

captcha