کد خبر: 3992165
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۰

ترویج دین با خون امام حسین(ع) و تکمیل آن با نطق حضرت زینب(س) بود

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان همدان با بیان اینکه ماجرای کربلا از عصر عاشورا و شام غریبان شروع شد، گفت: ترویج دین با خون امام حسین(ع) و تکمیل آن به نطق و بیانات حضرت زینب(س) است.

ترویج دین با خون امام حسین(ع) و تکمیل آن با نطق حضرت زینب(س) بودبه گزارش ایکنا از همدان، حجت‌الاسلام سیدحسن فاضلیان، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان همدان شامگاه گذشته 30 مردادماه در جمع اعضای هیئت زینبیون (فعالان رسانه‌ای همدان) با بیان اینکه نام، مکتب و مجلس امام حسین‌(ع) تعطیل شدنی نیست، اظهار کرد: امسال با توجه به شرایط کرونایی شاهد برگزاری مراسم عزاداری در بوستان‌ها بودیم که این فرهنگ را باید توسعه دهیم.

وی اظهار کرد: پیام چنین جلساتی این است که ذکر خدا و اولیایش به هیچ وجه تعطیل‌پذیر نیست و این حضور زینبی و عمل کردن به پیام حضرت زینب(س) است.

فاضلیان با اشاره به شخصیت حضرت زینب(س) افزود: حضرت مقابل یزید ایستادند و با قرائت خطبه، واقعیت قیام عاشورا را به همگان آشکار کردند.

وی با بیان اینکه حضرت زینب(س) دارای مقام عصمت بودند، افزود: امام سجاد(ع) به حضرت فرمودند عمه جان شما علم را پیش هیچ کس فرا نگرفتید ولی علم الهی دارید.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان همدان بیان کرد: حضرت زینب(س) در کاخ یزید با همین مقام معصومیت فرمودند به خدا قسم نمی‌توانید ذکر و وحی ما را نابود کنید.

وی با اشاره به اینکه ماجرای کربلا در اصل از عصر عاشورا و شام غریبان آغاز شد، گفت: ترویج دین به خون امام حسین‌(ع) و تکمیل آن به نطق و بیانات حضرت زینب‌(س) است.

فاضلیان با اشاره به اینکه هر انقلابی دو اصل و پایه دارد، ادامه داد: در هر انقلابی دو اصل وجود دارد فلسفه حضور بانوان در دشت کربلا و اسرا یکی از اصل‌های این قیام بود، یکی خون و دیگری پیام.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان همدان اظهار کرد: هنگامی که محمد حنیفه به امام حسین(ع) گفت چرا بانوان را با خودت می‌بری، حضرت فرمود نصف کار من تا عصر عاشورا است و بقیه به عهده زینب(س) است که پیام را به دنیای اسلام برسانند.

وی در پایان با تأکید بر اینکه زینب(س) و امام سجاد(ع) پیام‌رسان کربلا بودند، گفت: خطبه حضرت زینب(س) در کوفه و شام حکومت را جابه جا کرد و پیام حضرت زینب(س) همین مجالس زینبی و علوی است که همچنان پابرجا هستند.

انتهای پیام
captcha